Педофил, който многократно намушка майката на момиче, което сексуално малтретираше,

...
Педофил, който многократно намушка майката на момиче, което сексуално малтретираше,
Коментари Харесай

Педофил, който уби майка си и дъщеря си, 2, за да скрие гнусната си тайна, получи отказ за условно освобождаване

Педофил, който неведнъж намушка майката на момиче, което полово малтретираше, с цел да прикрие изопачената си загадка, получи отвод за условно освобождение.

Томас Парк, в този момент на 49 години, намушка Шарън Лестър, на 22, до гибел, откакто заби ножица в нея повече от 100 пъти в дома й в Ливърпул през 1998 година Убиецът, тогава на 25 години, получи доживотна присъда с най-малък период от 25 години. Смяташе се, че госпожа Лестър е разкрила, че Парк малтретира полово двегодишната й щерка Джейд, и я атакува, с цел да „ прикрие педофилията си “.

След това Парк преби беззащитното малко дете Джейд до гибел преди да увие тялото й в торба за отпадък и да го изхвърли на парче пустота, където тя лежи неоткрита цяла седмица. Едва когато майката на госпожа Лестър, Дот, открива мястото на престъплението и се изправя против Парк, който е открит пийнал в близката механа, убийствата излизат нескрито.

Парк отхвърли да е умъртвил Джейд, потвърждавайки, че „ в никакъв случай не би мечтал “ да я нарани и призна непредумишленото у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР