Звездите на Strictly Come Dancing бяха критикувани от фенове, че

...
Звездите на Strictly Come Dancing бяха критикувани от фенове, че
Коментари Харесай

Колегите на Strictly на Джовани Перниче предизвикаха възмущение, тъй като феновете забелязаха красноречиви подробности сред обвиненията

Звездите на Strictly Come Dancing бяха подложени на критика от почитатели, че мълчат, до момента в който Джовани Перниче е изправен пред обвинявания в непозволено държание.

професионален танцьор е в центъра на претенциите след последното му присъединяване в танцовия конкурс на BBC. Той си партнираше с актрисата Аманда Абингтън в сериала от 2023 година, която напусна по-рано заради медицински аргументи. По-късно тя продължи да твърди, че страда от посттравматично стресово разстройство след престоя си в шоуто.

По-късно беше обявено, че Аманда е споделила на другари, че счита, че Джовани, на 33 години, е бил " абразивен " с нея, до момента в който тренира. Съобщава се, че италианецът е изправен пред правосъдни дейности от трима някогашни сътрудници на Strictly след обвинявания, до момента в който се споделя, че шефовете на BBC са почнали вътрешно следствие. Джовани излезе с изказване, в което отхвърли всевъзможни догатки за „ принудително или заплашително държание “.

Той написа: „ За моите скъпи почитатели, вие ще бъдете също толкоз изнен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР