Футзалният Черно море приема Левски в събота в ответния двубой

...
Футзалният Черно море приема Левски в събота в ответния двубой
Коментари Харесай

Футзалният Черно море без Тошев, но с Пламен Стойков срещу Левски

Футзалният Черно море приема Левски в събота в ответния дуел от полуфиналните плейофи в националната лига. Началният час на срещата е 18:00 в зала " Владислав " на комплекс Черно море. В първата среща в столицата възпитаниците на Милош Тодорович отстъпиха с 1:2. Варненци се наждаят от победа в събота, с цел да доведат нещата до трети съдбоносен мач, който е в неделя в 13:00 часа.
Капитанът на тима Пламен Стойков приказва в изявление по Дарик радио за аргументите за загубата в първата среща, за упованията си за ответния дуел, както и за програмата, която ще го съпътства.

" Със сигурност у нас има отчаяние след първата среща от тази загуба. Ние отидохме в София с настройката да вземем победа. Не постоянно нещата се случват по метода, по който ни се желае. Мачът беше равносилен. Всеки един от двата тима можеше да излезе победител. Те вкараха част от своите положения. Ние създадохме много обстановки, само че не бяхме толкоз съсредоточени пред гола ", сподели Стойков.

Запитан за възможни кадрови проблеми за ответния мач, той отговори:
" В София аз не можах да взема присъединяване, защото се възвръщам и не бях на 100 % подготвен.Наложи се да повеждам тима в тази среща, защото нашият треньор Милош Тодорович беше осъден. За страдание най-гоямата загуба за нас в тази среща беше травмата на Тодор Тошев, който има подозрения за скъсани кръстни връзки и ще отсъства.
Призовавам всички да дойдат да ни покрепят на 25-и от 18:00 часа. Очакваме да дойдат доста хора. Приготвили сме още веднъж изненади за публиката, награди, игри на полувремето. Искаме това да не бъде единствено един мач, само че и празник за хората, които са пристигнали в залата ".

Чуйте цялото изявление с Пламен Стойков в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР