Отчуждената съпруга на Зак Браун проговори, след като срещу нея

...
Отчуждената съпруга на Зак Браун проговори, след като срещу нея
Коментари Харесай

Отчуждената съпруга на кънтри звездата Зак Браун отвърна на уволнение, след като той получи временна ограничителна заповед

Отчуждената брачна половинка на Зак Браун проговори, откакто против нея беше издадена краткотрайна ограничаваща заповед.

Кели Язди, която беше омъжена за Браун единствено четири месеца преди звездата на кънтри музиката да подаде молба за бракоразвод, показа своята страна на историята след обвиняванията, че е нарушила съглашение за чиновник и за дискретност.

Язди показа шепа изявления в Instagram, в които упрекна Браун в „ нарцистично принуждение “. Изпълнителят на „ Chicken Fried “ отговори, като подаде ограничаваща заповед, която беше издадена от съд в Джорджия.

„ Никой – даже Зак Браун с всичките си пари, власт, звезда и юристи – не може да заглуши правото ми свободно да показвам себе си посредством изкуството или, макар че до момента съм отказвал да го направя обществено, да приказвам за събитията на идния ни бракоразвод “, написа тя в изказване, споделено с TikTok.

„ Възнамерявам да отговоря бързо и уверено на неговата неоснователна тъжба, че публикуването на две стихотворени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР