Слуховете, че американското правителство разполага с истинско НЛО, скрито в

...
Слуховете, че американското правителство разполага с истинско НЛО, скрито в
Коментари Харесай

Бивш служител на Пентагона: Не само, че сме пленили НЛО, но успяхме и да проникнем вътре

Слуховете, че американското държавно управление разполага с същинско НЛО, прикрито в една от секретните си военни бази, подпали обществените мрежи. Причина стана последното изявление на доктор Джеймс Лакатски – някогашен теоретичен началник на Програмата за използване и разработка на аерокосмически системи в Пентагона.

Наскоро той издаде книга по тематиката, в която разкрива, че държавното управление на Съединени американски щати освен че укрива галактически транспортен съд от извънземен генезис, само че и също по този начин, че специалисти са съумели да обхванат във вътрешността му.

Корабът разполага с настройка, позволяваща реализирането на аеродинамичен полет. В него няма контролни табла, няма мотори, нито резервоари за гориво или пък гориво.

В плана на Програмата за използване и разработка на аерокосмически системи са били вложени 22 млн. $, чиято основа цел е била да изследва особеностите и качествата на НЛО-тата, докладвани от американски жители през годините.

В книгата си доктор Лакатски написа още, че НЛО-тата са „ артикул на технология, която интегрира физически и душевен явления [...] и визира основно културните променливи на нашето общество посредством манипулиране на психическите и физиологични параметри “.

One of the best Weaponized out there!

Jeremy Corbell:

“You told us because you were allowed to tell us, that our government has a UFO in it’s possession and has been able to access the inside of it, right? ”

Dr. James Lacatski:

“Yes ”
— Andreas Wedenberg (@andadsson)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР