Сливенският окръжен съд наложи наказаниедоживотен затвор“на мъж заубийство и опит

...
Сливенският окръжен съд наложи наказаниедоживотен затвор“на мъж заубийство и опит
Коментари Харесай

Най-тежката присъда за мъж, клал баща и син в Сливен

Сливенският областен съд наложи наказание„ пожизнен затвор “на мъж заубийство и опит за ликвидиране на наследник и татко. Това оповестиха от Апелативната прокуратура в Бургас, написа Блиц.бг.

Той е упрекнат за това, чеумишлено е умъртвил 39-годишен мъж, нанасяйки му 15 удара с нож и за това, че е направилопит съзнателно да умъртви татко му, нанасяйки му удари с нож в десните подбедрица и раменна става, целейки да улесни осъществяването на убийството на по-младия мъж. Опитът за ликвидиране на бащата е останал незавършен, заради независещи от причинителя аргументи.

Престъпленията са осъществени на 2 юни 2020 година в Сливен. По време на следствието е открито, че той ималнеуредени финансови взаимоотношенияс 39-годишния мъж. Подсъдимият отишъл до дома на потърпевшия, с цел да изиска парична сума, която му бил дал като заем.

Той нападнал с нож мъжа, откакто схванал, че няма опция да му върне парите. Бащата се опитал да се притече на помощ, само че мъжът му нанесъл голям брой удари по тялото. Подсъдимият се насочил още веднъж към 39-годишния мъж и траял да му нанася голям брой удари.

Престъпленията са осъществени поособено непосилен метод, показват от Прокуратурата. Присъдата на Окръжен съд - Сливен предстои на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР