Следвайте Гласове в Песента за Лена ме зарадва - тя

...
Следвайте Гласове в Песента за Лена ме зарадва - тя
Коментари Харесай

Петков: Песента за Лена ме зарадва - тя е шамар за Слави от българското общество

Следвайте " Гласове " в
Песента за Лена ме зарадва - тя е пестник за Слави от българското общество. Ако вършим съпоставяне с огледалния образец с Христо Петров - едното е ария, а другото е дивотия. Изкуството при Христо Петров е друго, несравними са. Така съпредседателят на " Продъжаваме смяната " Кирил Петков разяснява пред Нова тв абсурда с песента, която Шоуто на Слави пусна по адрес на шефката на кабинета му като министър председател Лена Бориславова.

Когато влязохме в ръководството, имаше проект да затваряме въглищните централи и отваряме газови. Ние бяхме срещу и корав ангажимент не можехме да приемем, сподели още Петков.
Според него по това време множеството договаряния са водени преди войната.
Както се видя, че дерогацията е допустима поради войната, в този момент можем да използваме същия мотив. Ние не затворихме действително централи. Може да се получи баланс - зимно време да работят на 100%, лятото - по-малко.

Трябва да адресираме въпросът със затварянето на тецове от Маришкия басейн като районен, а освен като проблем на България. Има общи ползи, а и има значение дали на договаряния в Брюксел ще седнат 4-ма или единствено България. Трябва да ни поддържат Гърция - с нея върви и Кипър, също да ни поддържа и Румъния, добави Петков.
Той бе безапелационен, че в коалиция " Вежди Рашидов " Политическа партия няма да взе участие.
Ако мандатът получи Българска социалистическа партия, ще отидем на среща - разликите ни са Изборният кодекс и Украйна. Бихме траяли тези тематики, няма откажем срещи. С Демократична България нямаме доста разлики - в случай че няма да има скрити специалисти, тогава бихме ги подкрепили. Не бихме ги подкрепили, в случай че ГЕРБ ги поддържа.
Обединение на здравите сили, а не на пътя на безпринципността - по този начин България ще продължи напред. В идващия парламент би трябвало да има такива хора. На локалните избори във всички регионални градове да се обединим демократичните общности.

 
12 Яну 202333712 Яну 20236212 Яну 202314712 Яну 202311711 Яну 2023175211 Яну 20231756КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023247711 Яну 202342211 Яну 202336128 Дек 2022823
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР