Следващото поколение на iPhone все още не е по-магазините, но

...
Следващото поколение на iPhone все още не е по-магазините, но
Коментари Харесай

iPhone 11 - дата на излизане, спецификации, цена и последни новини

Следващото потомство на iPhone към момента не е по-магазините, само че моментът наближава. Ужасно доста информация кръжи в пространството и към този момент имаме визия какво ще съставлява iPhone 11 или както тук-там е маркиран – iPhone XI.

Очаква се серията да включва три телефона. Ще има продължение на XS и XS Max, както и правоприемник на XR. Едва ли хората са най-въодушевени от LCD разновидността, само че flagship дуото наподобява обещаващо.

Очаква се това да са първите iPhone телефони с тройна камера, първите с USB-C порт и първите с iOS 13 out-of-the-box. Нека да разгледаме малко по-подробно.
Кога ще излязат на пазара?
Все още няма публична информация, само че в случай че от Apple се придържат към нормалния си график, слуховете са за анонс на 10 септември и предварителни поръчки от 14 септември.
Каква ще е цената?
Отново тук би трябвало да гадаем, само че е ясно, че ще са скъпи. Ако погледнем към серията от телефони на компанията през 2018, там виждаме стартови цени от £799, £999 и £1099 за Острова.
Последните вести
Ще разгледаме единствено по-важните такива и без тези, които се повтарят във времето.

28/5/19: Тази година можем да забележим първия Apple телефон, който да поддържа две едновременни Bluetooth връзки. Информацията е на японския блог Macotoakara. Новата алтернатива ще разреши на новите флагмани да употребяват два чифта AirPods, или пък по едно и също време да свържат телефона със стереото на колата и слушалки.

14/5/19 : Тук още веднъж видяхме квадратната камера, която съгласно доста хора ще е грозна поради издутината си. Информацията тук е на Mark Gurman от Bloomberg. Той демонстрира евентуални отливки на iPhone 11, 11 Max и iPhone XR 2. И при трите виждаме този вид камера. По-високият клас телефони ще са с тройна камера, а XR ще е с двойна.


Втори tweet от Gurman пък демонстрира какви ще са цветовите разновидности на iPhone XR. Досегашните цветове коралово и синьо ще бъдат сменени от лилаво и зелено.


10/5/19 : Няколко пъти сме чували, че производителят ще се откаже от своя Lightning порт и ще го размени с USB-C, само че до в този момент нямаше по-достоверни доказателства за това. Twitter потребителят Raphaël Mouton е забелязал на екрана за възобновяване на iOS 13, че USB-C действително се употребява. Тук уловката обаче е, че може да става на въпрос за USB-C врата на iPad Pro.



10/5/19 : TSMC са почнали да създават процесорът A13 за тазгодишните iPhone, съгласно отчет на Bloomberg. Очаква се всеобщото произвеждане да тръгне още през май. Предполага се потреблението на второ потомство 7nm технология. Това ще е първият артикул, който ще се възползва от  extreme ultraviolet lithography (EUV), с цел да понижи сложността, цената и времето за направа. Процесорът ще участва и в трите телефона, които са посочени като iPhone XI, XI Max и iPhone XR 2.

8/5/19 : Появиха се рендери на наследника на iPhone XR, които за следващ път демонстрират камера издутината, която разочарова толкоз доста хора. Тук се вижда, че той ще има двойна камера. Източникът е Pricebaba. Няма информация за спецификацията на камерата, само че се чака да е 12MP като на iPhone XS.



Другата информация е, че iPhone XR 2019 ще има 6.1-инчов екран като оригинала, само че ще е с милиметър по-тънък (7.8мм). Под капака ще е идващото потомство А13 бионичен чипсет. Подобрението в продуктивността по отношение на A12 се чака да е сензитивно.

7/5/19 : Тазгодишните телефони ще оферират по-добро качество на свързването, с помощта на плануван ъпгрейд на антените си. Информацията е на анализатора Ming-Chi Kuo и MacRumours. Той удостоверява мнението си, че тази година ще забележим modified-PI (MPI) антени, вместо потреблението на течен бистър полимер, както в iPhone XS и XR.
Това ще усъвършенства производството и ще понижи разноските на компанията, само че ще помогне и на потребителите – iPhone ще има по-добра навигация, когато е вътре в помещение.
5/5/19 : Twitter потребителят Sundhanshu Ambhore показа, че към този момент ще можем да си вземем iPhone със 128GB базово място за предпазване. Това най-вероятно ще важи както за XR, по този начин и за флагмана XI, макар че сегашния XS не предлага подобен модел – от 64GB се скача непосредствено на 256GB.



Той добави тежест на информацията си като сподели и няколко хипотетични кейсове за iPhone XI и XI Plus. От тях виждаме, че камера системата ще е в квадратна настройка.

26/3/19 : Apple ще показа назад безжично зареждане в iPhone 11. Информацията първо е пусната от гореспоменатия Ming-Chi Kuo, а по-късно е пусната и в блога Macotakara. Тя гласи, че новите iPhone устройства ще имат функционалност като на S10 и ще могат да зареждат безжично джаджи като AirPods и Apple Watch.

В допълнение се отбелязва, че ще има нов кабел за зареждане, както и същият 18-ватов порт, който виждаме в iPad Pro, дружно с усъвършенствани камери и акумулатори с по-голям потенциал.
Какви са вашите упования за новите устройства на Apple? Ще забележим ли задоволително огромен напредък, който да оправдае високите цени? Бихте ли си ги купили, на база на информацията, която има за в този момент? Смятате ли, че в случай че ситуацията със възбраната на Huawei се резервира, продажбите ще са още по-високи от предстоящото?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР