Следващата голяма тенденция при смартфоните и таблетите безспорно ще са

...
Следващата голяма тенденция при смартфоните и таблетите безспорно ще са
Коментари Харесай

Идват още два сгъваеми екрана


Следващата огромна наклонност при смарт телефоните и таблетите несъмнено ще са сгъваемите екрани.

Възможно е единствено след броени седмици да забележим Samsung Galaxy F , а неотдавна видяхме и патент на Apple, който демонстрира, че в Съединени американски щати също обмислят сходни джаджи.

 Samsung Galaxy F - какво да чакаме от сгъваемия телефон
Kакво да чакаме от Samsung Galaxy F

Първият сгъваем телефон на Samsung ще коства много пари

През последните няколко дни ни попаднаха изтекли фрагменти и още патенти за сгъваеми устройства, които този път идват от LG и Xiaomi.

От няколко месеца знаем, че LG вършат стъпки към сходен артикул, а в този момент към този момент имаме повече изясненост по отношение на това по какъв начин би изглеждал той.

 Снимка 398368

От патентните рисунки излиза наяве, че телефонът-таблет разполага с два екрана , като единият се сгъва чрез пантов механизъм, който не бяхме виждали досега.

Между двата екрана има обособен екранен модул, който трансформира функционалността си съгласно това по какъв начин употребяваме устройството.

От друга страна, Xiaomi наподобява са много по-напред в развиването на сгъваем смарт телефон , в случай че въобще джаджата във видеото долу фактически е дело на китайския производител.

Can't speak to the authenticity of this video or device, but it's allegedly made by Xiaomi, I'm told. Hot new phone, or gadget porn deepfake? pic.twitter.com/qwFogWiE2F
— Evan Blass (@evleaks) January 3, 2019

Видеото е оповестено от Еван Блас, който се слави със склонността си да издава обстоятелства към още неизлезли софтуерни артикули.

 Какви технологии ще забележим по време на CES 2019
Какви технологии ще забележим по време на CES 2019

Наближава един от най-големите софтуерни конгреси в света

Не можем да му имаме цялостно доверие, само че, в случай че е прав, ще разберем още след няколко дни - по време на CES 2019.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР