Най-романтичното риалити в ефира на bTV Ергенът завърши с грандиозен

...
Най-романтичното риалити в ефира на bTV Ергенът завърши с грандиозен
Коментари Харесай

Победителката от "Ергенът", сезон 3 и невероятният обрат в романтичното риалити

Най-романтичното риалити в ефира на bTV " Ергенът " приключи с величествен край. Неочакван поврат постави завършек на пътя към любовта за Магдалена и Надежда - двете финалистки. 

Облечени в красиви, вечерни рокли, те чакаха Алек и неговия заключителен избор. Никой обаче не беше квалифициран за подобен край! Какво се случи в " Ергенът ", финален епизод - вижте в публикацията на LADYZONE.BG. 

Преди последния си избор, Алек срещна девойките с майка си и сестра си. Това бяха завладяващи срещи, в които се изказаха  доста и разнообразни отзиви, мнения и оценки. Теми, които майката на Алек разяснява, бяха възрастта на Магдалена, ще може ли да забременее, какви са проектите за работа на Надежда и още доста.

МАГДАЛЕНА съдебна експертиза ЗАПОЗНАВА С МАЙКАТА НА АЛЕК

" ТАТКО ТИ НЕ БИ Я ОДОБРИЛ "

 Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО) 1 мин. Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 2 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха  Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО) 1 мин. Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 2 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха

Кое момиче заслужава да завоюва " Ергенът " разясниха инцидентни минувачи по софийските улици - вижте в анкетата.

СРЕЩИТЕ НА МАГДАЛЕНА И НАДЕЖДА С МАЙКАТА НА АЛЕК

Как протекоха може да видите във  тук.

Един от главните въпроси, които Алек си задаваше, беше дали татко му би одобрил девойките. В имението на " Ергенът " на остров Родос пристигнаха единствено майка му и сестра му, само че мнението на бащата на Алек постоянно е имало избрана тежест за него. Не трърде доста, с цел да го пренебрегне, само че и не прекомерно малко, с цел да пропусне въпроса си. 

НАЙ-ДОБРИТЕ МОМЕНТИ НА МАГДАЛЕНА В " ЕРГЕНЪТ "

Магдалена Томова е от град Варна, само че живее в София. Работи като модел и шеф на изтънчено столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като от време на време го прави даже и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя всекидневието си с две прелестни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

Спортът е неизменима част от живота ѝ, като обожава да изкарва отрицателната сила от себе си с тренировки по бокс. Смята се за почтен и прям човек и в никакъв случай не подмива неправда безмълвно. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение. През 2006 година, на нежна възраст, Магдалена печели състезанието „ Мис Варна “, а с това ползата към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави неверен избор, заблуждавайки се, че е срещнала верния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като комплицирано момиче, за което единствените значими неща са били скъпите движимости и екзотичните почивки.

Снимка: bTV Media Group

Тя имаше доста специфични моменти с Ергенът, като съгласно нея това е било обич от пръв взор. 

НАЙ-ДОБРИТЕ МОМЕНТИ НА НАДЕЖДА В " ЕРГЕНЪТ "

Надежда Вишева е родом от град Карлово, само че понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и прочувствена мечтателка, смела в преследването на фантазиите си. Майка е на 7-годшен наследник, с което е извънредно горда. В предишното ориста на Надежда ѝ сервира златна клетка, само че тя избира свободата… На 21 години отпътува на отмора в Кавала, където среща обаятелен грък – след това и неин брачен партньор.

Той има фамилен бизнес с хотели и заведения за хранене и Надежда години наред живее в разкош на брега на морето. Животът ѝ наподобява като сантиментален филм, до момента в който в него не се намесва огромната гръцка рода на мъжа ѝ. След раждането на детето ѝ свекърите стартират да се пробват да управляват живота ѝ, като Надежда непрекъснато получава директиви, в това число и за това по какъв начин да кръсти сина си. Така минават няколко години, в които Надежда се усеща като пандизчия в парадайса – имала е всичко материално, само че не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира храброст да се опълчи на властната си свекърва, само че мъжът ѝ не застава на нейна страна.

Снимка: bTV Media Group

Един от най-трудните моменти за Надежда беше да показа на Алек, че има наследник. 

Момичетата реагираха по радикално друг метод на обстоятелството, че Алек се се появи на финала.  

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР