Той надви изненадата на сезона Станимир Големият победител в шести

...
Той надви изненадата на сезона Станимир Големият победител в шести
Коментари Харесай

Чоткин е големият победител в Хелс Китчън! Изкара парите за сватбата и медения месец

Той надделя изненадата на сезона Станимир

Големият победител в шести сезон на Хелс Китчън е Лъчезар Чоткин. Ексцентричният кулинар изкара парите за сватбата и медения месец, откакто сграбчи чека от 100 хиляди лв.. Той готви един до друг с обичаната си Камелия, на която предложи брак в кулинарното шоу. 

Чоткин бе на край с изненадата на сезона - Станислав Димитров. 

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично.

Въпреки че на самостоятелната борба Станислав си завоюва преимущество, при вечерната резервация Чоткин се показа по-добре. В неговия екип бяха също по този начин Камелия, Симона, Димитър, Чимидова и Георги. В противниковия тим влязоха Сарамандов, Никол, Царина, Полина и Славейко. Задачата и на двата екипа беше да работят по авторските менюта на кандидатите за успеха.
 Чоткин предложи брак на Камелия в кулинарното шоу
По-големият групов опит на помощниците в кухнята на Станислав докара до подценяване на обстановката и до основни неточности от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от началник Виктор Ангелов. В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със забележителна скорост на осъществяване, само че перфекционизмът на ексцентричния финалист провокира закъснение по средата на вечерята. Ключови се оказаха главните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха насъбраната преднина. Двете кухни се движеха съвсем наедно от самото начало, само че упоритостта, силата, хъсът за победа и по-малкото грешки донесоха на Чоткин успеха.

Чоткин e роден в с. Червен бряг, само че от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в английската столица – Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за международни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният тим на Челси. Напуска работа малко след покачването си, с цел да взе участие в Hell’s Kitchen.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР