Следим преговорите между несглобкови партньори няма как, защото те се

...
Следим преговорите между несглобкови партньори няма как, защото те се
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Този парламент няма смисъл, най-добре е да се отиде на избори

„ Следим договарянията сред несглобкови сътрудници няма по какъв начин, тъй като те се организират скрито, това не са открити и почтени договаряния, както настояват от Политическа партия, а подмолен пазарлък на тематика постове, пари и регулатори, което е непоносимо, тъй като регулаторите би трябвало да са самостоятелни. “ Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Следим гнусотията която се случва, а не самите договаряния, защото ние не сме в тях. Правителство сред две обединения, с поддръжка на трета, които излъгаха гласоподавателите си, това беше порочно и още тогава Народното събрание беше привършен, видя се през последните 9 месеца, одобриха се нездравословни промени в конституцията “, разяснява Йорданов и добави „ те не разсъждават “.

По думите му се разсъждава единствено с хора - къде е мой човек, къде не е. Йорданов е на мнение, че липсва политическа мисъл.

„ Този парламент няма смисъл, най-добре е да се отиде на предварителни избори. За нас правилият метод е експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка, добави Йорданов. Експертното държавно управление би трябвало да има стратегия по браншове и стъпки във времето, а не общи приказки ще се борим с корупцията и така нататък би трябвало да минем през избори “, уверен е Тошко Йорданов.

„ ПП-ДБ няма да имат толкоз представители в Народното събрание, ние ще имаме повече, други партии също и тежестта на партиите ще е друга, и вероятно тогава може да има разсъдък измежду партиите “, акцентира Йорданов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР