СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG НОВАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ С АВТОБУС

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG НОВАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ С АВТОБУС
Коментари Харесай

Съдружникът на катастрофиралия Григор Григоров: Той е професионалист! С нашите автобуси превозваме малки деца

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG НОВАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ С АВТОБУС В ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ

Катастрофиралият автобус край Своге в събота следобяд е на компания „ Мобилус – 5 ”, записана в Божурище. Шофирал е притежателят на компанията – Григор Григоров. След случая той е настанен в болница ИСУЛ, без заплаха за живота е.

bTV се свърза по телефона с неговия съучастник – Румен Павлов. По думите му Григоров е бил експерт. Преди да стартира личен бизнес, е карал кола за спешна помощ в София.

Според него, в случай че е вярна информацията, че рейсът не е минал наложителен обзор, евентуално става въпрос за липса на информация, че срокът е изминал.

Фирмата " Мобилус 5 " работи от 7-8 години с община Божурище. Последният им контракт е 5 годишен.

Превозват и деца от детската градина и учебното заведение.

Според кмета на Божурище Георги Димов собственикът Григор Григоров постоянно самичък е карал рейсовете. Досега не е имало проблем. Той също счита, че Григоров е експерт – умел и спокоен водач.

При случая през вчерашния ден следобяд починаха 16 души, измежду които и 13-годишно дете. Тежко ранени са 15 пасажери, които са настанени в лечебни заведения в София. Част от тях са в доста тежко положение и заплаха за живота.

Домът на Григор Григоров в Божурище, където е записана компанията продължава да се охранява от полиция. Очаква се водачът през днешния ден да бъда разпитан за случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР