След загубата си от Новак Джокович на финала на турнира

...
След загубата си от Новак Джокович на финала на турнира
Коментари Харесай

Федерер ще участва в два турнира преди US Open

След загубата си от Новак Джокович на финала на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ", швейцарската легенда Роджър Федерер разгласи графика си до US Open.
 Междузвездна борба! Джокович пречупи Федерер и завоюва пета купа от Уимбълдън
Маестрото разкри, че ще пропусне за следващ път " Роджърс Къп " в Монреал. Той ще вземе присъединяване единствено в Синсинати, където загуби през предходната година финала от Ноле, преди US Open, а по-късно ще търси своята 21-а купа от " Шлема " на " Флушинг Медоус ".

" Бяхме решили с екипа ми, че ще пропусна шампионата в Монреал още преди седмица ", споделя Роджър.

Това на процедура, че за втора поредна година швейцарецът няма да играе във въпросната конкуренция, което без никакво подозрение е голямо отчаяние за уредниците.

" Иска ми се просто да имам повече време, с цел да си умря и да се приготвя задоволително за Синсинати, а по-късно и за US Open ", добави Федерер.

След финала нощес Маестрото показа, че е наясно, че времето не е на негова страна, в случай че желае да завоюва още от най-големите оценки. И приема, че има двама играчи, които може и да подобрят върха му.

" Е, вижте, това беше огромен въпрос, допускам, когато си покрай върха. Две трофеи обратно, по-късно късмет за равнене, за възстановяване. Това беше огромна работа. Но по-късно е друго. Черпя мотивация от други неща.

Не толкоз от опцията да удържа върха, тъй като аз към този момент го усъвършенствах. Ако някой различен го стори - ужасно за тях. Не можеш да защитиш всичко по този начин или другояче ", проучва легендата.

Неизбежни след епичния дуел с Джокович бяха сравненията с епичния край против Рафаел Надал през към този момент далечната 2008 година, също изгубен с 3:2 сета.

" Подобно на финала през 2008-ма, може би ще се връщам обратно и ще си споделям - не беше толкоз зле. Засега боли, и по този начин би трябвало, както боли всяка загуба на Уимбълдън.

Но това е въпрос на душевен метод. Аз съм посочил положителни качества да не преставам напред, тъй като не желая да бъда депресиран поради един в действителност прелестен дуел ", заключи Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР