След вчерашната размяна на остри реплики и политически обвинение между

...
След вчерашната размяна на остри реплики и политически обвинение между
Коментари Харесай

Парламентарен контрол: Депутатите с въпроси към служебните министри


След вчерашната замяна на остри реплики и политически обвиняване сред политически съперници по и развиване по отношение на въглищните централи тематиката продължи и по време на днешния блиц надзор.

Още през вчерашния ден ГЕРБ, Политическа партия и „ Възраждане “ обявиха, че служебното държавно управление би трябвало да предоговори изискванията по Плана в частта енергетика.

Служебното държавно управление е готово да изиска от Европейската комисия предоговаряне на Плана за възобновяване касаещи да вземем за пример въглищните ни централи, увери служебният министър на превоза Христо Алексиев.

„ Всичко това се постанова и след енергийната рецесия, която заля Европа “, сподели Алексиев.

" В министерство на енергетиката няма никакви разбори по какъв начин ще отворят тези излъчвания. Тези задължения са поемани напълно на мрачно, тъй като и Планът преди да бъде предаден в Европейска комисия, не беше подложен на публично разискване “, сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Жечо Станков.

„ Назад в годините какво тъкмо България се съгласява като излъчвания? Планът за възобновяване не е единствения документ, който залата тези цели “, сподели Радослав Рибарски от Политическа партия.

И още на тематика енергетика - 600 млн.лв. толкоз налози се чака да заплати на страната „ Лукойл “ през тази година. Алексиев напомни, че компанията е преместила активността си у нас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР