След успеха през дебютната си седмица по кината филмът Тор:

...
След успеха през дебютната си седмица по кината филмът Тор:
Коментари Харесай

„Тор“ продължава да е начело в северноамериканския боксофис


След триумфа през дебютната си седмица по кината филмът „ Тор: Рагнарок “ продължава да оглавява северноамериканския боксофис с облаги от 56,6 млн. $.

Третата лента от поредицата за Бога на гръмотевиците от скандинавската митология, в чиято роля влиза Крис Хемсуърт, е спечелила общо 211,5 млн. $ от излизането си в Северна Америка, а в международен мащаб приходите доближават 650 млн. $.

На второ място се подрежда коледната комедия „ Daddy's Home 2 “ с облаги от 30 млн. $. В лентата вземат участие Уил Фарел и Марк Уолбърг като татковците Брад и Дъсти, които желаят да основат съвършената Коледа за децата си.

На трето място застава „ Убийство в „ Ориент експрес “ – четвъртата екранизация на едноименния разказ на Агата Кристи с доходи от 28,2 млн. $. В лентата вземат участие редица холивудски звезди,, измежду които Кенет Брана, който е и режисьор, Джони Деп, Пенелопе Крус и Джуди Денч.

На четвърто и пето място са надлежно комедията „ A Bad Moms Christmas “ с Мила Кунис, Кристен Бел и Катрин Хан с доходи от 1,5 млн. $ и филмът на ужасите „ Убийствен пъзел 8 “ с облаги от 3,4 млн. $. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР