След състоялата преди броени часове онлайн премиера на прототипната версия на изцяло

...
След състоялата преди броени часове
онлайн премиера на прототипната версия
на изцяло
Коментари Харесай

Новата HONDA CIVIC идва в четири основни версии

След състоялата преди броени часове онлайн премиера на прототипната версия на напълно новото потомство на HONDA CIVIC вече знаем, че серийната версия на модела ще бъде налична в четири съществени версии- седан, хечбек, Si и спортната Type R.

"Civic постоянно е надминавал упованията и изцяло новия Civic ще продължи това наследство в слагането на нови стандарти при компактните коли с ориентиран към индивида дизайн, изключителна динамичност, жанр, безопасност и наслаждение от ръководството ", коментира Дейв Гарднър, изпълнителен вицепрезидент на подразделението Национални интервенции на American Honda Motor.



С напълно нов дизайн и стилистика на екстериора си, единадесетото поколение на Civic получава и напълно нов интериор, характеризиращ се с изчистени, но модерни линии. Автомобилът ще получи и множество нови софтуерни решения, в това число напълно дигитално инструментално табло и нов 9-инчов HD централен екран.

Новият Civic ще получи и редица нови решения във връзка с системите за повишаване на сигурността, в това число актуализирана версия на Honda Sensing, нови решения за подкрепяне на ръководството и предпазни въздушни възглавници с нов дизайн.

Серийната версия на новата генерация на HONDA CIVIC ще забележим в края на пролетта на следващата година, като на пазара (Северна Америка) първо ще бъде лансирана версията седан.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР