След развод не е нечувано родителите да се изправят един

...
След развод не е нечувано родителите да се изправят един
Коментари Харесай

София Вергара в съдебна битка с бившия за замразените си ембриони /снимки/

След бракоразвод не е нечувано родителите да се изправят един против различен в съда за настойничество над децата. Но в тази ситуация на актрисата София Вергара предприемача Ник Льоб децата даже не са родени към момента. Но най-любопитното е, че на Льоб му е отказана опцията да апелира решението на съда, което му не разрешава да употребява замразените ембриони на София Вергара без нейно разрешение.
София Вергара и Ник Льоб разтрогнаха годежа си през май 2014 година, единствено година откакто взеха решение да замразят оплодените яйцеклетки на актрисата. През 2015 година Вергара се омъжи за артиста Джо Манганиело.
През 2017 година Вергара искаше да забрани на някогашния си избраник да употребява ембрионите без нейно категорично документално единодушие. Така стартира правосъдната борба, която продължава повече от три години.
По-рано този месец съдът в Калифорния отсъди, че Ник Льоб няма правo да употребява ембрионите и да ги вгради в сурогатна майка, като се базира на документ, който и двамата са подписали и съгласно който оплодените яйцеклетки могат да се употребяват само с експлицитното единодушие и на двамата родители.
Това решение не се понрави на предприемача, който съобщи, че е подписал документа под напън, само че с тогавашната му избраница са имали джука спогодба, че даже да се разделят, той ще може да ги употребява. Льоб опита да апелира решението, само че настояването му беше отхвърлено.
45-годишният Ник Льоб няма деца, до момента в който 48-годишната София Вергара има един наследник от първия си брак за Джо Гонсалес. Маноло Гонзалес-Рипол Вергара ще навърши 30 години през септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР