След разочароващия финал за доста голяма част от феновете на

...
След разочароващия финал за доста голяма част от феновете на
Коментари Харесай

ДОКУМЕНТ издава, че финалът на Ергенът е режисиран поне месец по-рано

След разочароващия край за много огромна част от почитателите на реалити предаването " Ергенът ", в който Валерия спечи сърцето на пианиста Евгени Генчев, в обществените мрежи се завихря нов скандал. Този път обвързван с предварителна спогодба коя ще бъде победителката. 

Малко преди него, в продължение на седмици се твърдеше, че финалът на формата на bTV е сниман преди 2-3 месеца, като самите фотоси са протекли в ранната пролет на територията на турския курорт Бурса. Според един докуент обаче, финалът на формата е бил още през есента на 2022 година.

Доказателство дава един забавен подробност, обвързван с извършените парламентарни избори на 2 октомври 2022 година. Именно тогава известни лица от формата са подали заявление за гласоподаване в секция отвън страната (в Бодрум, Турция - бел.ред. курорта, където бяха фотосите на формата), сподели информация на Actualno.com. Сред имената личат тези на победителката Валерия, на самия Евгени, както и на водещия на формата Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова.

Проблемът обаче се появява във времевите диапазони - срокът за подаване на тези заявки за гласоподаване в чужбина е бил 6 септември 2022 година. Това значи, че в границите на близо месец от началото на септември до изборите при започване на октомври от участничките единствено Валерия Георгиева е подала заявление за гласоподаване и е била на територията на Бурса по време на изборите.

Самият лист може да бъде забелязан, а в него с просто око се вижда, че липсват имената на Елена Сергова и Микаела Мадолева, които бяха измежду трите финалистки. Вариантът е или в действителност успеха на Валерия да е ловко режисирана, или другите две дами да са отказали да гласоподават...

 
   View this post on Instagram

 

Това пък е видео доказателство от гласуването на Наум Шопов и Теа Минкова в секцията в Бурса. Имената от документа от гласуването на Валерия и Евгени може да видите в галерията ни.

Преди броени дни пък, безусловно ден след финала, двамата влюбени бяха видяни на оглед в един от първокласните хотелски комплекси в бургаския квартал Сарафово. Предполага се, че точно там ще бъде сватбата им през юни...
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР