След раздялата им за известно време Дарина можеше да бъде

...
След раздялата им за известно време Дарина можеше да бъде
Коментари Харесай

Стрелите на Амур пронизаха президентската щерка. Дава втори шанс на зам.-министерски син

След раздялата им за известно време Дарина можеше да бъде забелязана с първенеца по мотоциклетизъм Йоан Георгиев, с който приличаха на холивудска двойка. Младият първенец я наричаше своя муза и бурно я аплодираше от сцената на НАТФИЗ. Йоан не пропускаше нейно зрелище и я чакаше след всяко присъединяване в театралната академия, само че както е присъщо на младостта, от скоро двамата са  поели по разнообразни пътища.

 

Сърцето на красивата актриса явно още веднъж тупти в ритъма на любовта, а за това помогнали общи другари, които поканили нея и Камен на нощен бар. Че връзките им са специфични приказват жестовете на младия господин Златанов в обществените мрежи, където той по всякакъв начин демонстрира обич и удивление към изгората си. Дори двамата да си дадат нов късмет, връзката им няма да е от лесните, т.к. харизматичният момък е решен да гради бъдеще в чужбина. Младежът е приключил химично инженерство в един от най-престижните френски университети и се е открил в град Албервил, Франция. Там той развива кариера на стажант в компания, профилирана в енергийните услуги и ръководството на боклуци.

 

Докато публично бяха двойка, Камен се радваше на благоразположението на президента Радев и майката на Дарина. Момчето бе станало част от фамилията и постоянно гостуваше в къщата на баба й по майчина линия край Пловдив. Влюбените бяха засичани и в къмпинги по Южното Черноморие, тъй като артистичната хубавица избира да е покрай природата и бяга от бетонните хотели.

 

Старата обич е въодушевила Дарина за смяна във визията и бъдещата кино звезда през днешния ден грее с платинени букли, напомнящи иконичния облик на Мерилин Монро.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР