Има дни, в които се чувствам наистина съкрушена. Твърде много

...
Има дни, в които се чувствам наистина съкрушена. Твърде много
Коментари Харесай

Мери Датска проговори за коронацията, двореца, аферата на Фредерик и разкри: В някои дни се чувствам съкрушена! (Още признания)

" Има дни, в които се усещам в действителност съкрушена. Твърде доста отговорности и прекалено много упования към мен. Трудно е. " Така Мери Датска разказва първите месеци от ръководството на страната, откакто беше коронована за кралица. Тя и крал Фредерик дадоха изявление, в което разясниха и слуховете за бракоразвод, както и историята към аферата с Геновева Казанова.


Кралят за първи път дефинира слуховете като " цялостни измислици " и неведнъж показва цялостна поддръжка и обвързаност към брачната половинка си. Той съзнателно употребява " ние " вместо " аз ", като местоимение, което акцентира значимостта и единството на двойката и тяхното партньорство освен в работата, само че и в живота.


" За мен беше доста мъчно да се оправя с новата си роля на кралица. Наистина не подозирах, че може да е толкоз мъчно ", откровена е от своя страна Мери. Но признава, че в лицето на брачна половинка си е преоткрила индивида, поради който преди 20 години се осмели да каже " Да " пред милиони датчани.


Двойката преди ден отпразнува и годишнината от сватбата си, а на фотосите ясно се вижда, че са решили да си простят и да дадат късмет на брака си. От абсурда, който избухна през ноември предходната година, кралската двойка непроменяемо е във фокуса на публичното внимание. И абдикацията на кралица Маргрете единствено подпали още повече слуховете за евентуален разпад на брака им.


Но Мери преодоля обидата  и двамата с Фредерик взеха решение да си дадат втора опция. А кралят явно е осъзнал, че брачната половинка му в действителност е дамата на живота му и прави всичко, с цел да си върне любовта й. С думи, с жестове и с самопризнание, че без нея не би бил никой. Едва ли има жена, която би устояла на толкоз енергично ухажване и самопризнание в обич... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР