След огромния успех на лятното издание на кампанията “Дигитални скаути:

...
След огромния успех на лятното издание на кампанията “Дигитални скаути:
Коментари Харесай

Есенното издание на Digital Scouts идва с още повече награди, знания и изненади от Теленор |

След големия триумф на лятното издание на акцията “Дигитални скаути: Знаеш, преди да превърташ ”, в този момент от Теленор България започват и есенното ѝ продължение, което ще помогне на деца и младежи от цялата страна по любопитен и занимателен метод да научат повече за това по какъв начин да бъдат сигурни и предпазени онлайн. Ексклузивно на 30 и 31 октомври вълнуващото премеждие още веднъж ще зарадва всички дребни и пораснали цифрови скаути с още повече и по-интересни загадки, интензивности и изненади.

През последните две онлайн издания на самодейността близо 40 000 деца и младежи от цялата страна взеха присъединяване в играта, като минаха през серия от въпроси и обстановки, отдадени на безвредното онлайн държание. Есенното издание на самодейността още веднъж ще „ изпита “ и усъвършенства знанията им, като на 30 и 31 октомври всички деца и младежи, които желаят да ревизират познанията си за онлайн сигурността, ще могат да разрешат по 15 загадки дневно. Усъвършенстваната механика дава опция на най-бързите и точни цифрови скаути да си завоюват и спомагателни, сигурни награди, като попаднат в Топ 10 на най-хубавите участници в приложението. Всички, които завършат сполучливо играта, вземат участие и за една от 100 награди, които ще бъдат раздадени посредством лотария след края на играта. Приложението е налично изцяло гратис в двата онлайн магазина Гугъл Play и App Store, а всички, които към този момент са го свалили, могат да наблюдават за ъпдейта, който ще им подсети по кое време е време още веднъж да се впуснат в цифровото премеждие.

Операторът продължава своята виновна задача да образова деца и младежи на онлайн сигурност, като ги предизвика чрез интерактивна онлайн игра да научат повече за това по какъв начин да се защитят от заплахите, които могат да срещнат в мрежата. Чрез приложението Digital Scouts, което е особено създадено от Теленор България в поддръжка обучение на младежите в страната за онлайн сигурността, те ще се научат по какъв начин вярно да реагират и да се оправят с разнообразни обстановки като онлайн тормоз, кражба на онлайн идентичност, пароли и сигурност в онлайн пространството и доста други опасности на цифровия свят, в които могат да попаднат всекидневно.
За още по-вълнуващото прекарване, есенното издание на Digital Scouts ще срещне участниците и с някои от най-популярните лица и инфлуенсъри у нас, които също застават зад идеята на Теленор за безвреден интернет и поддържат интензивностите на оператора да построи несъмнено онлайн пространство за всички свои клиенти. Сред тях са момчетата от Анди Студио, Дамян Диамандиев от Haha.bg, Емил Конрад, певицата Дара и още.

Повече информация за идните интензивности към Digital Scouts, както и цялостните правила за присъединяване вижте

За повече информация можете да следите в,, и на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР