След мирно начало, депутатите се взривиха заради предложението за включването

...
След мирно начало, депутатите се взривиха заради предложението за включването
Коментари Харесай

След кратък лют скандал: Борисов избран за член на Външната комисия в НС

След спокойно начало, депутатите се взривиха поради предлагането за включването на Бойко Борисов във Външна комисия по предложение на ГЕРБ. В последна сметка експремиерът влезе в парламентарното звено, като зае мястото на Вежди Рашидов, който бе освободен.

Острият звук зададоха, естествено, от „ Възраждане “, откакто обявиха, че няма да вземат участие в нито една смяна, тъй като това било споразумяване на вътрешни съдружни драми.

След това към този момент самостоятелният Радостин Василев стана, с цел да упрекна Борисов, че се е появил за гласуването на комисията, само че когато е ставало въпрос за имунтиета му, го е нямало. „ Най-вероятно ще дава отговор за връзките с Испания, иронизира Василев. И уточни, че юридически болшинството може да си избере Борисов за външната комсия, само че морално не могат да съставляват българския народ.

„ Миналата седмица се бяхте скрили като Зайко Байко, а в този момент сте пристигнали в Народното събрание за въшната комисия „ стреля “ Руди по Борисов.

Той прикани водача на ГЕРБ да изясни за какво желае да влезе в комисията. „ Наглостта на ГЕРБ и Политическа партия може да стигне до там да предложат Борисов за еврокомисар. Няма разлика сред Лорер и Борисов – и двамата са идентични гербаджии “, продължи някогашният състезателен министър.

Настимир Ананиев избра да нападна „ Възраждане “, че били причина за избирането на Пеевски с конституционната комисия с въздържанието си при гласуването. „ Възраждане “ не избра Пеевски, само че Пеевски избра вашето държавно управление с гласа на Карадайъ “, подсетиха му хората на Костадинов.

„ Не играем на покемони. Тук, когато гласуваш за някого, значи го подкрепяш, само че в действието би трябвало да се съди. С вашето безучастие, когато трябваш да гласувате „ срещу “, вие си извадихте картите и избрахте Пеевски в конституционната комисия. Това е реалност, колкото и да се гърчите “, настоя обаче Ананиев.

В последна сметка Бойко Борисов към този момент е член на външната комисия, а ПП-ДБ направиха огромна рулетка с членовете в още няколко комисии. Кирил Петков да вземем за пример, към този момент е част от комисията по въпросите на Европейски Съюз. Бойко Рашков пък влезе в правната.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР