След месеци на феноменални танци, безмилостна конкуренция, изтощително напрежение и

...
След месеци на феноменални танци, безмилостна конкуренция, изтощително напрежение и
Коментари Харесай

На косъм от финала: Папи Ханс и Валери аут от Денсинг старс“

След месеци на феноменални танци, безмилостна конкуренция, изтощително напрежение и мъчителни травми, две звезди и техните сътрудници излетяха от „ Денсинг старс “ тъкмо преди финала. Певецът Папи Ханс и Ани съкрушени си потеглиха от блестящото съревнование на косъм от последната права и не съумяха да скрият разочарованието си, че няма да се борят за купата. Последваха ги каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина.  



„ Оплескахме си танца. Но в Ани открих толкоз добър другар, че единствено мога да я нося на ръце и да й благодаря “, сподели Папи на разлъка с шоуто. „ Усетих магията на „ Денсинг старс “ и попаднах на Дори, най-хубавия танцьор, човек и другар “, сподели Валери вместо довиждане с шоуто. „ Цяла България ви благодари, заразихте ни с танц! “,  просълзи се след отпадането им водещата Алекс Раева.

В борба за първото място ще влязат четири двойки, които завоюваха сърцата на феновете. Поп певицата Дара и Джими, синоптичката Натали Трифонова и Димитър, невроложката Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет и Тодор се изстреляха към финала. Те ще се борят за купата „ Крал и кралица на бала “. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР