След като я подложи на най-сериозното изпитание, сега животът се

...
След като я подложи на най-сериозното изпитание, сега животът се
Коментари Харесай

Сбъдната мечта: Карла Суарес Наваро ще става майка


След като я подложи на най-сериозното тестване, в този момент животът се отплаща на Карла Суарес Наваро за понесените премеждия. През септември 2020 година испанката разкри, че страда от лимфома на Ходжкин, само че 7 месеца по-късно разгласи, че е изцяло излекувана и даже игра на Ролан Гарос и Уимбълдън.

След като съумя да пребори болестта и да приключи кариерата си уместно, в този момент на някогашната №6 ѝ следва да сбъдне друга своя фантазия – да бъде майка. Това заяви самата тя с обява в Twitter.

„ Нов стадий, който в действителност искахме да изживеем. Семейството ни ще се разрасне. Много сме разчувствани и щастливи да посрещнем този необикновен миг. Съвсем скоро ще бъде трима “ – написа трикратната четвъртфиналистка от Australian Open, публикувайки две фотоси със своята партньорка Олга Гарсия.

От фотосите излиза наяве също, че двете ще влязат в ролята на родители през юни. Суарес Наваро получи голям брой поздравления и положителни известия, като измежду първите, които я поздравиха, бяха Гарбине Мугуруса, Паула Бадоса, Виктория Азаренка и Каролина Плишкова, както и испанската спортна журналистка Сара Карбонеро.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР