След като в неделя подводницата Titan изчезна в Атлантическия океан

...
След като в неделя подводницата Titan изчезна в Атлантическия океан
Коментари Харесай

Какво мисли Джеймс Камерън за случилото се с Titan

След като в неделя подводницата Titan изчезна в Атлантическия океан в опит да доближи до останките на потъналия преди повече от 100 години Титаник, към този момент е ясна ориста и на петимата души на борда. 
 Titan към момента не е открита - ето какво може да се е случило с изчезналата подводница в Атлантическия океан
Какво може да се е случило с изчезналата подводница в Атлантическия океан

5 вероятни сюжета

От , компанията, провеждаща експедицията, оповестиха, че имат вяра, че екипажът е умрял. Самата подводница към момента не е открита, а единствено елементи от нея, което ускорява убеждението за съдбовния излаз от обстановката.

Властите пък считат, че е доста малко евентуално телата на починалите да бъдат открити поради сложните условия на района. Новината за тази покруса доближи и до режисьорът на " Титаник " - Джейм Камерън.

В изявление за ABC News Камерън споделя, че при подготовката за кино лентата се е гмуркал цели 33 пъти до потъналия през 1912 година транспортен съд. Той даже е пресметнал, че е прекарал повече време " на кораба ", в сравнение с неговият капитан през това време.

Камерън отбелязва в изявлението, че самият той също проектира подводници, като е основал такава, която може да доближи до най-дълбоките места в океана. Което е три пъти по-дълбоко от там, където е потопен Титаник, и по тази причина схваща какви са инженерните проблеми пред основаването на сходна подводница, написа Fox News.

‘Titanic’ director James Cameron on the ‘catastrophic implosion’ of Titan submersible: “I’m struck by the similarity of the Titanic disaster itself, where the captain was repeatedly warned about ice ahead of his ship and yet he steamed at full speed into an ice field. "

Режисьорът даже твърди, че доста хора от общността, занимаваща се с изследването на океанските дълбини, са били обезпокоени от опита, който  прави да транспортира пасажери. 

" Семейство Симпсън " предсказаха и изгубването подводницата в Атлантическия океан

Плашещо близки до действителността в доста от своите епизоди

" Поразен съм от сходствата с нещастието с, където капитанът е бил неведнъж предупреждаван за лед пред кораба му и все пак се е втурнал с цялостна скорост в ледените води в безлунна нощ и доста хора починаха вследствие на това ", споделя Джеймс Камерън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР