След като стана майка за втори път, Деси Бакърджиева все

...
След като стана майка за втори път, Деси Бакърджиева все
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева стана близо 100 кила

След като стана майка за повторно, Деси Бакърджиева към момента не може да влезе във форма. 

Чаровната актриса даде живот на щерка си Вивиан напролет на предходната година. Звездата от „ Откраднат живот ” сега наподобява като бременна в 5-ия месец. Близки до русокоската разкриват, че тя тежи към 85-90 кг и не може да си върне остарялото тегло.
 
Деси е влезнала да ражда над 100 кг, като е съумяла да смъкне част от насъбраното тегло, само че й остава да пребори по-голямата част от непотребните мазнинки. Актрисата роди Вивиан напролет на миглата година, само че разгласява първата фотография на дребната едвам няколко месеца по-късно. 

Вивиан е плод на любовта сред актрисата и ученическата й обич Филип, с който се срещнали още веднъж години след гимназиалните трепети. За страдание обаче той се болести с Ковид-19 малко преди на бял свят да се появи бебето и издъхна при започване на февруари 2021 година

Шокът от огромната загуба докара до по-ранното раждане на Вивиан – в седмия месец от бременността на Деси. 
Не екранната доктор Хинова от „ Откраднат живот ” й се наложи да бъде самотна майка, като даже не можа да погребе обичания си, който издъхна в Германия. 
„ Остави ми обаче нещо доста прелестно, поради което си заслужава да продължа напред ”, показа актрисата след ужасната загуба.

След като се посъвзе и спря да кърми бебето, Деси ограничи приема на сладки и тестени неща. Спря храненето след 18 ч. вечерта, когато най-вече се качват килограми. Преди време Бакърджиева се похвали, че с този режим е съумяла да смъкне 32 кг, само че най-вероятно или е преувеличила, или е възвърнала част от сваленото тегло.

Това е и една от аргументите, заради които актрисата заобикаля да се снима в цялостен растеж, като натъртва на снимки в непосредствен проект. 
В профила й в обществените мрежи съвсем няма настоящи фрагменти в цялостен растеж, а единиците такива за от фотосесии, които са минали през постоянна обработка. 

На живо външният й тип няма общо с лустросаните й фотоси в Инстаграм. Въпреки непотребните си кила, екранната доктор Хинова от „ Откраднат живот ” е все по този начин чаровна и почитателите й я харесват и по-пищна. 
Самата тя обаче се комплексирала от тежестта си и желала да се втали, само че нещо не й се получавало, макар напъните.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР