получи престижната награда за цялостно творчество на Американския филмов институт,

...
получи престижната награда за цялостно творчество на Американския филмов институт,
Коментари Харесай

Сектата на сциентолозите зомбира децата на Никол Кидман и Том Круз

получи влиятелната премия за изцяло творчество на Американския кино институт, само че церемонията мина под мрачната сянка на авторитетната фракция на сциентолозите. Красавицата се появи в целия си искра на аления килим в компанията на брачна половинка си Кийт Ърбан и двете им дъщери. На събитието обаче липсваха другите две деца на актрисата – Конър и Изабела Круз.

Никол Кидман отхвърли да дава отговор на въпроси за отсъстващите и даже не ги загатна в благодарствената си тирада, обаче от години е ясно, че наследниците са напълно във властта на злокобната фракция, на която принадлежи фамозния им татко Том Круз.

Изабела и Конър са двете осиновени деца на Кидман и Том, които завършиха връзката си със абсурден бракоразвод през 2001 година Бракът на двойката е минавал напълно по разпоредбите на сектата на сциентолозите и в един миг Никол не устоя повече на контрола.

При развода обаче децата изненадващо избират да останат с татко си. Малчуганите са подложени на особено образование в сектата за да не помнят майка си. Кидман не се отхвърля от битката, само че в последна сметка печели Том Круз, а тя получава възбрана да контактува с тях.

Актрисата се омъжи за повторно – за музиканта Кийт Ърбън и най-накрая съумя да стане майка на лични деца. Тя не не помни Изабел и Конър, които обаче са погълнати от сциентологията и даже не й честитят рождените дни.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР