След като се завърна в САЩ, Меган Маркъл смяташе, че

...
След като се завърна в САЩ, Меган Маркъл смяташе, че
Коментари Харесай

Майката на Меган се мести при тях - slava.bg

След като се завърна в Съединени американски щати, Меган Маркъл смяташе, че ще е покрай своите близки, само че пандемията от ковид промени първичните ѝ проекти.

Все отново херцогинята на Съсекс реши да предложения майка си Дория Рагланд да живее в дома, в който обитава с принц Хари на стойност 18 милиона $, който е благосъстоятелност на продуцента Тайлър Пери, оповестява „ Daily Mail “.

63-годишната Дория ще извършва длъжността като „ неофициална детегледачка “ за внука си Арчи и ще оказва помощ на двойката да си стъпи на краката в Съединени американски щати.

Принц Хари и Меган Маркъл сега преглеждат разновидности за собствен дом в Калифорния, който да си купят и един от критериите, на които обръщат съществено внимание е да има спомагателна къща, в която да живее майката на Меган.

„ Дория Рагланд има своя квартира. Тя има прелестни връзки с принц Хари “, добавил източник пред „ The Sun “. Друг източник добавил, че Меган желае да е покрай майка си, защото тя е най-голямата ѝ опора и непосредствен човек, на който може всичко да довери.

Освен това Дория е доста самостоятелна жена и съгласно източници прави всичко допустимо нейното наличие да не въздейства на живота на Меган и Хари.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР