След като повече от седмица не се обажда на близките

...
След като повече от седмица не се обажда на близките
Коментари Харесай

Търновецът Юрий Замина За Дубай По Бизнес, Написа Във Фейса: Малко На Моренце! Случи Се Нещо Потресаващо, Близките В Паника!

След като повече от седмица не се обажда на околните си, те подават сигнал в полицията за изгубването му. Установено е, че мъжът е употребявал за последно интернет от телефона си на 26 ноември, след което следите от него дефинитивно се губят. В уеб страницата на Интерпол изчезналият търновец е записан като Юрий Тодоров Байрактаров от град Килифарево.

В профила на Байрактаров във Facebook месец и половина преди изгубването, той е разгласил фотография на евентуално летището в Дубай с текст: „ Малко на моренце ”. А на въпрос на един от приятелите си „ Нали щеше да хващаш друга посока? ” той дава отговор: „ Инцидентно промяна на посоката. ” Пред свои познати в дните преди да замине на 12 ноември, Юрий обяснявал, че отива в арабската страна по бизнес каузи. Преглед на постовете му във Facebook пък демонстрират, че единствено за 2017 година той е ходил минимум 4 пъти в Дубай и е разгласил фотоси оттова.

Любопитното обаче е, че Юрий не е първият българин, който потъва в емирството. Почти по същото време, през ноември 2017 година на път за там изчезват и още трима души. Единият от тях е някогашният участник в реалити шоуто „ Биг Брадър ”, Даниел Делчев.

Той изчезва на 8 ноември дружно със своята позната Вилияна, която преди този момент в продължение на 18 години е живяла в Обединените арабски емирства. Според познати на Даниел Делчев преди да замине той им споделил, че отива да търси татко си, който бил арабски шейх. Заедно с Даниел и Вилияна за шейхството е отпътувал още търновец, на 51 години, чието име публично не е оповестено и той не е пуснат за интернационално търсене.

Даниел Анков Делчев е разгласен за безследно липсващ от @Interpol_HQ https://t.co/lKco0vdxbu pic.twitter.com/HXezQ0yBp1
— Безследно изчезнали (@lipsva) January 8, 2018
По въпроса за изчезналите в Дубай четирима българи от Министерство на вътрешните работи декларират, че имат данни единствено за един, който да е влизал в арабското емирство, само че не посочват за кого тъкмо. Търновци, работили в Дубай описват, че за разлика от други радикални мюсюлмански арабски страни, шейхството е съвременно с доста добре построена система за сигурност и ефикасни закони.

Престъпността там е съвсем нулева, а за трафик на хора, отвличания и потреблението им за незаконни цели, не може да става и дума, безапелационни са търновците, посетили Дубай. За сметка на това обаче те изясняват, че за приложимост на алкохол, кавги, сбивания и други пртивообществени прояви, които у нас се одобряват надали не като нещо всекидневно, там наказването в множеството случаи е затвор.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР