Дефлация, рецесия в баланса, природни бедствия, възход на Китай. Корпоративна

...
Дефлация, рецесия в баланса, природни бедствия, възход на Китай. Корпоративна
Коментари Харесай

Твърде уплашен да се откажеш? Агенция ще направи това вместо вас

Дефлация, криза в салдото, естествени бедствия, напредък на Китай. Корпоративна Япония устоя на някои тежки офанзиви през годините, само че подготвена ли е за разрушителните пакости на патица с вързана папионка, носеща хомбург?

Неприятната птица е талисманът на Momuri – компания с име, което жестоко се превежда като „ Имах го до тук! “ и е изтъкнат измежду повече от дузина организации и адвокатски адвокатски фирми, профилирани в подаване на оставка посредством пълномощие. Ние се отхвърляме, продължава техният просто звучащ, само че рентабилен бизнес модел, тъй че не е нужно да го вършиме персонално.

Какво вършат и тези организации — с композиция от втълпяване на хрумвания, унищожаване на тесни места и овластяване - отприщва вълна от де факто активизъм от ъгъл, който фирмите не са очаквали. Продавайки на служащите лиценз за подвижност без виновност, организациите изкристализират недоволството, което доста компании са се надявали да останат новородени, само че което в този момент не могат да подценен. Инвеститорите евентуално имат вяра, че когато тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР