Барън Тръмп, най-малкият син на бившия президент Доналд Тръмп, е

...
Барън Тръмп, най-малкият син на бившия президент Доналд Тръмп, е
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: Барън Тръмп е избран за ключова роля след баща си Доналд в политиката дни преди завършването на гимназията

Барън Тръмп, най-малкият наследник на някогашния президент Доналд Тръмп, е подготвен да направи своя политически дебют, преди даже да отпразнува дипломирането си от Гимназия, както е определен за основна роля.

18-годишният Барън е определен за пратеник от Флорида на републиканския конгрес, като зрелостникът е определен да се причисли към редиците на 41 общи делегати, представляващи Флорида на националното събитие, където Републиканската партия ще удостовери татко му като собствен претендент за президент за идните избори през ноември, съгласно NBC News.

Евън Пауър, ръководителят на Републиканската партия на Флорида, разгласи в сряда, че Барън, който значително оставаше настрана от светлината на прожекторите, ще бъде част от делегацията. Младият Тръмп неотдавна отпразнува своя 18-ти рожден ден през март и се чака скоро да приключи гимназия.

В знак на специфичния мотив на фамилията, съдията, председателстващ процеса на Доналд Тръмп за безмълвни пари в Ню Йорк, насрочи няма правосъдно производс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР