След като по-рано днес обяви номинациите за Мениджър на сезона

...
След като по-рано днес обяви номинациите за Мениджър на сезона
Коментари Харесай

Обявиха имената на седемте звезди, които ще спорят за приза Играч на сезона в Премиър лийг

След като по-рано през днешния ден разгласи номинациите за " Мениджър на сезона " и " Най-добър млад футболист ", Премиър лийг разкри имената и на седемте звезди, които ще се борят за наградата " Играч на сезона ".

Очаквано, Манчестър Сити и Арсенал, които допреди няколко дни водеха люта борба за купата, имат по двама представители. От квотата на първенците това са плеймейкърът Кевин Де Бройне и голмайсторът Ерлинг Холанд, който бе номиниран и в категорията за " Най-добър млад футболисти ". Асовете на Арсенал, които също попадат напълно справедливо в тази селекция, са Букайо Сака и Мартин Йодегор.
 Без Тен Хаг и Клоп в избора за “Мениджър на сезона ” в Премиър лийг (гласувайте тук) Без Тен Хаг и Клоп в избора за “Мениджър на сезона ” в Премиър лийг (гласувайте тук)
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд също получава самопризнание за мощния си сезон. Последният номиниран е Киърън Трипиър, който има голяма заслуга за страхотния сезон, който прави Нюкасъл.

Феновете могат да гласоподават до 13:00 часа на 22 май, а името на спечелилия ще бъде оповестено на 27 май. Той ще бъде избран, откакто се вземе поради както вотът на последователите, дали своят вот на уеб страницата на лигата, по този начин и този на комисия от футболни специалисти.

Всеки, който желае да даде своя глас, може да гласоподава тук!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР