Сагата със звездата на Берое Себастиан Вия претърпя нов обрат.

...
Сагата със звездата на Берое Себастиан Вия претърпя нов обрат.
Коментари Харесай

Сагата със звездата на Берое претърпя нов обрат

Сагата със звездата на Берое Себастиан Вия претърпя нов поврат. В неделя той изигра последния си мач за заралии при успеха с 2:0 над Пирин Благоевград. С триумфа старозагорци си подсигуриха елитния статут и през идващия сезон.

Колумбиецът сигурно ще бъде продаден, само че към момента не е ясно къде. В родината му написаха, че при започване на седмицата у нас са пристигнали сътрудниците му, които водят договаряния с Лудогорец. Вероятността той да премине в редиците на " орлите " не е по никакъв начин дребна.
 Лудогорец взима звездата на Берое Вия
Лудогорец взима звездата на Берое Вия

Ето детайлности

Вчера самият Себастиан даде друга тенденция на бъдещето си. В предаването Tellemedelin той съобщи, че желае да се завърне в родината си и да заиграе в гранда Атлетико Насионал.

" Много хора, които ме познават, знаят, че съм почитател на Насионал. Моите другари, фамилията ми също поддържат тима. Така че дано забележим какво ще се случи. Два пъти имах диалози за сходна опция. Ще бъда най-щастливият човек на света, в случай че облека екипа на Атлетико Насионал ", сподели Вия.

Преди два дни офанзивният халф съобщи пред колумбийско радио, че няма срещу да се завърне и в родния си Депортес Толима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР