След като направи голям гаф и се разпсува в ефира

...
След като направи голям гаф и се разпсува в ефира
Коментари Харесай

Сашо Кадиев е на турне в САЩ 


След като направи огромен гаф и се разпсува в ефира на Би Ти Ви, без да осъзнава, че го излъчват, Александър Кадиев отлетя за Съединени американски щати. Актьорът е там по работа. Заедно с сътрудниците си Аня Пенчева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев той показва хитовата режисура „ Тя, Той и още двама-трима ” пред българите в Америка. Заради турнето екранната му партньорка Деси Стоянова 2 седмици ще води сама предаването „ Преди обед ”.

Родните звезди ще играят в Атланта, Бостън, Чикаго, Лас Вегас, Ню Йорк, Маями. Ако съдим от фотосите на Кадиев в обществената мрежа, той се пробва да съчетава потребното с приятното. В свободното си време артистът обикаля локалните забележителности и се щрака с гаджето си Ивелина Човева. Дългокраката манекенка прави компания на Сашо по време на турнето му. Тя се е залепила за него и не го оставя да пътува самичък.

Прави усещане, че откогато са дружно, Чоева прави всичко допустимо да се впише в фамилията на водещия. Тя се старае да се хареса на майка му Катерина Евро, както и на щерка му – дребното Кате. Говори се, че хубавицата желала и лично дете, та нищо чудно в скоро време Кадиев да удовлетвори желанието й.

Ивелина от дълго време е влезнала в ролята на положителната мащеха и се пробва да завоюва благосклонностите на 7-годишната Катерина. Момиченцето към този момент привикнало с обстоятелството, че родителите му са разграничени и приело новата обичана на татко си. Според осведомени някогашната на Сашо – танцьорката Таня Тончева, също си е намерила различен, тъй че сред тях царяла харминия и неприятните усеща останали в предишното. Синът на Катето Евро се хвали, че двете му дами – някогашна и сегашна, се схващат чудесно. „ Любовта е движеща мощ! Майната му на егото! ”, философства Кадиев.

Интересна детайлност е, че Ковид-19 е повода Кадиев през днешния ден да живее под един покрив с Ивелина Чоева. През 2020г., тъкмо преди първия локдаун, тя се прибрала от Лондон в България сякаш за малко, но не съумяла да се върне назад в британската столица. До оня миг манекенката живеела непрекъснато там. Тя трябвало да прекара в страната ни единствено няколко дни, само че изключителното състояние я принудило да остане. Така почнала връзката й със Сашо, която става все по-сериозна.

„ Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина през днешния ден. Дойде за 2 дни, само че повече не си потегли! ”, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. Актьорът и манекенката се срещнали няколко месеца преди този момент, когато тя гостувала в предаването „ Преди обед ”- през есента на 2019 година Искрите сред тях незабавно пламнали, само че интимните им връзки почнали малко по-късно.

Кадиев отнесе много рецензии, задето изостави майката на щерка си в много тежък за нея интервал. В рамките на година чаровната брюнетка Таня погреба и майка си, и брат си. Докато тя се бореше със скръбта, Сашо се скъса да върви по почивки с Ивелина и да показва благополучие. Запознати настояват, че след трагичната загуба Тончева се затворила в себе си и не допускала външни хора до персоналния си свят. „ Отидоха си доста скъпи за мен хора. Изминалите месеци бяха много мъчителни за мен“, споделяла е танцьорката. Тя е безапелационна, че Катето Евро е индивидът, който най-силно я е подкрепил в сложните моменти. Двете не престават да са доста близки, макар че Таня е разграничена със сина й.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР