След като години наред отказваше да изясни слуховете за сексуалната

...
След като години наред отказваше да изясни слуховете за сексуалната
Коментари Харесай

Кевин Спейси призна, че е гей. Извини се за сексуално посегателство

След като години наред отхвърляше да обясни слуховете за половата си ориентировка, американският артист и повторен притежател на "Оскар " Кевин Спейси призна, че е гей, предадоха международните осведомителни организации.

Повод за признанието му стана отправеното му от неговия сътрудник и съотечественик Антъни Рап обвиняване в полово посягане.

Случката датира отпреди десетилетия, когато Рап е бил младеж.

В обява в Туитър 58-годишният Спейси е споделил, че е "повече от ужасяващ ", само че не си спомня случая, случил се преди над 30 години.

"Но в случай че в действителност съм се държал по описания от него метод, му дължа откровено опрощение за надълбоко неуместното си държание в нетрезво положение и за възприятията, които той е трябвало да таи в себе си през всичките тези години ", написа артистът.

Във видеото вижте известните, които са бисексуални

pic.twitter.com/X6ybi5atr5
— Kevin Spacey (@KevinSpacey) 30 октомври 2017 година
В изявление за Бъзфийд Антъни Рап е разкрил, че преди време се е сприятелил с Кевин Спейси, до момента в който двамата са взели участие дружно в режисура на Бродуей. Рап, тогава 14-годишен, е бил на празненство в жилището на 26-годишния Спейси.

Кевин Спейси получава почетно рицарско звание

В края на вечерта по-възрастният му сътрудник го е отвел в спалнята, положил го е леглото си и се е качил върху него.

Антъни Рап споделя още, че е останал с усещането, че Спейси е пийнал и макар че го е притискал крепко към леглото, той е съумял да се измъкне и да напусне жилището.

Гей звезда в ролята на Едгар Алан По

След 40 година изследвания: Гей двойките са рекордно доста

Рап, понастоящем 46-годишен и прочут с ролята си в телевизионния сериал "Стар Трек: Откритие ", споделя, че е решил да проговори, откакто абсурдът с продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат в полови похищения от десетки дами, е повдигнал въпроса за протичащото се в развлекателната промишленост.

Разкритието на Антъни Рап е предиздвикало Кевин Спейси да постави завършек на догатките по отношение на половата си ориентировка, откакто години наред ревностно пазеше персоналния си живот и отхвърляше да приказва по тематиката.

Какво значи да си пансексуален? Или за хората, които са привлечени от всички

"Както най-близките ми хора знаят, през живота си съм съм имал сантиментални връзки и с мъже, и с дами. През годините съм обичал и съм бил сантиментално привързан с мъже. Сега предпочитам да пребивавам живота си като педераст ", написа Кевин Спейси в Туитър.

"Искам да се оправя с това почтено и намерено, като слагам началото с деликатно преосмисляне на личното ми държание ", добавя артистът.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР