След като чакаха почти десет години, почитателите на The Talos

...
След като чакаха почти десет години, почитателите на The Talos
Коментари Харесай

Вижте новото геймплей видео към The Talos Principle 2

След като чакаха съвсем 10 години, феновете на The Talos Principle най-сетне получиха и първото цялостно видео към The Talos Principle 2, което ни беше показано през май по време на PlayStation Showcase. Трейлърът беше синематика, която визия един колосален и запустял свят, криещ своите по-големи и по-малки секрети. А през тази седмица Croteam ни зарадваха и с геймплей видео към The Talos Principle 2, което може да видите нагоре.

Действието на The Talos Principle 2 се развива хияди години напред в бъдещето, когато човечеството е към този момент изчезнало от лицето на Земята. Намирате се в един град от роботи измежду тайнствени мегаструктури и загадки, които ще отговорят на търсенията ви.

„ Колкото повече откривате, толкоз по-често се сблъсквате с въпроси по отношение на природата на Космоса и смисъла на цивилизацията. Неспазеното заричане за по-добро на следващия ден, страхът от това да повторите грешките на човечеството, безпрекословната има вяра в разсъдъка или отхвърлянето на човечеството като цяло – изборите, които вършиме и страната, която заемате ще дефинира посоката на събитията “, гласи анонса на играта.

Горното видео ни показва много сходни неща от първата игра, като занапред следва да забележим по какъв начин напълно новия вид загадки и ребуси (като да вземем за пример опцията за операция на гравитацията и трансфер на съзнанието) ще се съчетаят с главната история и обещаната философска посока на описа.

The Talos Principle 2 излиза по-късно тази година, като няма съответна дата за това.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР