Лорейн Кели критикува новоиздадения портрет на крал Чарлз, който беше

...
Лорейн Кели критикува новоиздадения портрет на крал Чарлз, който беше
Коментари Харесай

Лорейн Кели разкритикува „адския“ нов портрет на крал Чарлз на живо в ефир с потресаваща критика

Лорейн Кели подлага на критика новоиздадения портрет на крал Чарлз, който беше открит в Бъкингамския замък, сравнявайки го с „ портите от пъкъла ".

Нарисувано от известния портретист Джонатан Йео, нереалното произведение демонстрира краля, облечен в униформата на уелската армия, на жив червен декор. Той бележи първия формален портрет на монарха след коронацията и празнува 50-те години на краля като член на The Drapers' Company.

Въпреки това платното с размери 8,5 фута на 6,5 фута беше подложено на критика от Лорейн в нейното токшоу тази заран, защото тя призна, че „ това е не от моя страна “. Носителят на BAFTA се пошегува, че сравнението на портрета със злодея от " Ловци на духове " Виго Карпатския е " ужасно ".

Но нейното отрицание не спря дотук, защото тя се пошегува: „ Трябва да кажа, че не съм почитател. Мисля, че той ме гледа през портите на пъкъла, не ми харесва. Мисля, че може би, когато го видиш в действителния живот, може да е друго, само че скърбя, Джонатан, оправдавам се, знам, че си пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР