Кралските наблюдатели бяха изнервени, когато принц Хари кацна на територията

...
Кралските наблюдатели бяха изнервени, когато принц Хари кацна на територията
Коментари Харесай

Тънък сигнал, че принц Хари „все още обработва“ пренебрежителното пренебрежение на Invictus от Чарлз и Уилям

Кралските наблюдаващи бяха изнервени, когато принц Хари кацна на територията на Обединеното кралство предходната седмица, защото спекулациите се завъртяха по отношение на това дали срещата с татко му - или брат му - е била на картите. Но очакванията скоро бяха попарени, защото екипът на херцога удостовери, че дневникът на крал Чарлз е прекомерно препълнен за събиране, като съгласно известията Уилям няма проекти да се среща с съвсем отчуждения си брат.

Хари и Чарлз видяха се за финален път след диагностицирането на рака на краля и херцогът на Съсекс сподели на Good Morning America по-късно, че е „ признателен “, че е прекарал известно време с татко си. Въпреки това, преди скорошното му посещаване в родната му страна, неговият представител разгласи, че няма да се види с татко си заради „ цялостната стратегия “ на монарха, само че че херцогът „ се надява да го види скоро “.

Горещо след пътуването си до Обединеното кралство, с цел да означи 10 години от Invictus Games, Хари пътува до Нигерия, съпроводен от съпругат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР