Рори Макилрой е подал молба за развод от съпругата си

...
Рори Макилрой е подал молба за развод от съпругата си
Коментари Харесай

Разводът на Рори Макилрой оставя феновете на голфа да посочват симетрията на Каролайн Возняцки

Рори Макилрой е подал молба за бракоразвод от брачната половинка си Ерика Стол в навечерието на Шампионата на PGA – и почитателите на голфа са уверени, че следва мощно показване във Валхала.

Макилрой подаде документите в щатския съд на окръг Палм Бийч във Флорида в понеделник, преди да призове за оправдателен и другарски развой. Той се срещна със Стол през 2014 година, двойката е женена от 2017 година и споделя дете, тригодишната Попи Кенеди Макилрой, дружно.

Тъжната вест за разпадането на брака на северноирландеца шокира почитателите, които нямаха никакво предпочитание това да пристигна. Въпреки това, с новините, идващи в навечерието на Шампионата на PGA в Кентъки, мнозина видяха евентуално подобие с по-рано в кариерата на Макилрой.

35-годишният мъж се раздели с някогашната си избраница Каролин Возняцки в навечерието на BMW PGA шампионата през 2014 година Макилрой и Возняцки бяха изпратили предложения за сватбата си, преди Макилрой да се охлади и да анулира всичко, зарязвайки тенис звездата в тримину...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР