След издирване е задържан 29-годишният водач на автомобила, участвал в

...
След издирване е задържан 29-годишният водач на автомобила, участвал в
Коментари Харесай

Задържаха шофьора, който направи 200-километрова гонка с полицията

След търсене е арестуван 29-годишният лидер на автомобила, взел участие в гонката тази нощ. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Полицаите са заловили нарушителя в границите на 3 часа. Kъм 2.35 часа, на улица в Стара Загора патрулен екип подхванал инспекция на автомобил, пасажерите в който провокирали подозрения у чиновниците на реда с държанието си.

Въпреки звуковите и светлинни сигнали към лидера, той ускорил и направил опит да изблъска служебната кола от пътя, нанасяйки й материални вреди. Последвало гонене на територията на областите Стара Загора и Пловдив, като от самото начало колата-беглец е била под полицейско наблюдаване от екипи на двете регионални дирекции. С цел насилственото прекъсване на автомобила била сложена лента с шипове на пътното платно в сектора сред селата Ръжена и Ягода в Старозагорска област.

След като колата била спряна, лидерът съумял да избяга. Спътниците му - 23 и на 32 години са арестувани. В хода на преследването не се е наложило потреблението на служебно оръжие, няма и потърпевши. Работата по изясняването на случая, включително и определяне на аргументите за бягството, продължава. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР