След хаотичния празничен сезон всички се нуждаем от промяна на

...
След хаотичния празничен сезон всички се нуждаем от промяна на
Коментари Харесай

Сезонът на Водолея ни предизвиква да бъдем най-добрата версия на себе си: какво да очаква всяка зодия

След безредния празничен сезон всички се нуждаем от смяна на темпото. За благополучие, Слънцето излиза от забързания Козирог и навлиза в ефирния, обществен Водолей! От 21 януари до 19 февруари сезонът на Водолея бележи време, в което основаването на доста връзки е нашият главен фокус.

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей процъфтяват най-вече през този месец, а закрепените знаци Телец, Лъв и Скорпион са много ангажирани.

Знакът Водолей се ръководи взаимно от планетите Сатурн (който ръководи статуквото) и Уран (който ръководи разстройствата и изненадите). Тази примес прави Водолеите наясно с разпоредбите, изключително с нормите на обществото... само че също по този начин значи, че те обичат и да разклащат нещата. Водолеят е революционерът на зодиака! И без значение от вашия безоблачен знак, вие се чувствате въодушевени да се откроите и да извършите смяна тъкмо в този момент.

Не единствено, че се чувствате по-удобно да изразявате себе си, само че също по този начин забелязвате, че приятелите ви одобряват вашите странности. През този интервал е доста по-лесно да създавате нови връзки с хора, които не са нормалният ви вид , тъй като се чувствате непредубедени и жадни за многообразие.

Има единствено един проблем, за който би трябвало да внимавате сега, и това е да знаете по кое време да замълчите. Ако не можете да спрете да говорите за личните си ползи, само че никой от приятелите ви даже не е осведомен с дадения филм да вземем за пример, може би би трябвало да спрете да се натрапвате, вместо да доминирате в груповия ви чат. И апелирам, пробвайте се да не се конфронтирате с никого в офиса. Водолеят има мощни трептения, които нарушават разпоредбите, което е ужасно, когато се забавлявате с приятелите си, само че не е толкоз ужасно, когато въздействате на всички.

Докато можете да бъдете тактични, това е един от най-социалните и спокойни интервали от годината. Най-хубавото е, че зад всеки ъгъл има нов другар. Забавлявайте се!

Ето какво да очаквате от сезона на Водолея тази година съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Водолея  Какво да чака всяка зодия от сезона на Водолея  Какво да чака всяка зодия от сезона на Водолея  Какво да чака всяка зодия от сезона на Водолея
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР