След големия пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията

...
След големия пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията
Коментари Харесай

Мария Бакалова влиза в киновселената на Marvel

След огромния пробив на Мария Бакалова в Холивуд и номинацията за Оскар, знаехме, че е въпрос на време българката да получи роля и в в действителност огромна и високобюджетна продукция.
 Джеймс Гън,
Идва ли краят на " Пазителите на Галактиката "

Джеймс Гън дава обяснения

И това се оказа тъкмо по този начин. От Deadline разбираме, че Бакалова ще вземе присъединяване в третия независим филм за Пазителите на галактиката - Guardians Of The Galaxy Vol. 3 .

Разбира се, детайлности към ролята ѝ се пазят в загадка, само че източници настояват, че тя ще бъде основна. Е, това в действителност ни развълнува. Развълнувана е и самата актриса, която в профила си в Instagram написа, че тази вест ѝ е било най-трудно да скрие до този миг.

Мария Бакалова благодари на режисьора Джеймс Гън, че ѝ е дал опцията да стане част от киновселената на Marvel, отбелязвайки, че той е един в действителност невероятен основател на филми. Самият Гън също удостовери новината за присъединяване на българката.

В профила си в Twitter режисьорът шеговито написа, че е сюрпризиран какъв брой доста време е лишило на медиите, с цел да схванат за присъединяване на българката във кино лентата. И удостовери също по този начин, че Мария Бакалова е невероятна. Снимките на Guardians Of The Galaxy Vol. 3. започнаха през ноември предходната година и приключва напълно неотдавна.

Yes yes yes, okay, I guess I should be surprised it took you guys this long to get this one. is incredible.

И напълно неотдавна разбрахме, че друга изгряваща звезда - Даниела Мелчиър, също ще има роля във кино лентата. Ще би трябвало обаче да се въоръжим с доста самообладание, тъй като премиерата е планувана за май 2023 година
 Branded, Мария Бакалова, Алекс Петифър, Франк Грило и новата роля на българката
Следващата роля на Мария Бакалова

Предизвикателствата следват едно след друго

Иначе, упованията са в действителност високи, а и няма по какъв начин да не се радваме за присъединяване на Мария Бакалова в толкоз огромен филм. Само ще кажем, че първите два за Пазителите общо събраха 1.5 милиард от бокс офиса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР