След двудневни задълбочени интервюта представители на Нова Броудкастинг Груп и

...
След двудневни задълбочени интервюта представители на Нова Броудкастинг Груп и
Коментари Харесай

8 жени и 1 мъж, които имат силата да променят света!

След двудневни задълбочени изявленията представители на Нова Броудкастинг Груп и световната фондация Reach for Change дефинираха петимата финалисти в ПРОМЯНАТА 2017/2018.

Проектите, които ще се борят за победа в самодейността, са:

Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова с ОЛЕ МАЛЕ – платформа, в която майките на деца с увреждания могат да продават ръчно направени от тях артикули, което им дава финансова и работна самостоятелност и непосредствено въздейства върху качеството на живот - на тях и техните деца.
 g Промяната
Иван Димов и Николета Габровска със Single Step – фондация, която поддържа младежи от ЛГБТИ („ лесбийки, гей, бисексуални, транс и интерсекс “) общността, техните родители и другари в процеса на самоосъзнаване, откриване и одобряване на половата им ориентировка.
 g Промяната
Виктория Величкова и Яна Липованска с Маргаритка – план, който основава авторско музикално и просветително 3D видео наличие на български език за най-малките деца (0-5 г.), както и музикални детски площадки навън.
 g Промяната
София Фердинандова и Милена Ташкова с Живот на кг - самодейност, която осведоми подрастващите за питателните разстройства, въвличайки ги в полемики и игрови извършения, с цел да им покаже връзката сред възприемането на външния тип, оправянето с отрицателните страсти и отношението към храната.
 g Промяната
Поли Янкова с MindHub – софтуерна просветителна компания, която създава цифрови и физически образования за деца по основи в програмирането, с цел да им даде опция за триумф в специалностите на бъдещето.
 g Промяната
Петимата финалисти бяха определени измежду общо 204 претенденти, взели участие в тазгодишното издание на състезанието ПРОМЯНАТА. Те бяха едни от 12-те най-обещаващи обществени бизнесмени, които минаха през първичната експертна селекция и получиха опция да се включат в Акселератора на ПРОМЯНАТА. Акселераторът е двумесечна безвъзмездна обучителна стратегия със профилирани образования и самостоятелни съвещания, които оказват помощ на участниците да подобрят своите решения и своя бизнес проект преди да продължат напред в състезанието.

„ Впечатлени сме от равнището на всички 12 претенденти, които бяха в Акселератора - те са зрели планове с потвърден обществен резултат. Изборът беше извънредно сложен и сме доста горди с тазгодишната селекция. Петимата финалисти, които избрахме измежду тях, имат капацитет да се разраснат бързо и да дадат поддръжка и късмет за пълноценно развиване на допустимо най-вече деца и младежи. Точно това е задачата на ПРОМЯНАТА.” показа Юрий Вълковски, изпълнителен шеф на Reach for Change България.

Публиката още веднъж ще има опция да гласоподава за своя любимец измежду петимата финалисти през януари и февруари 2018 година Тримата финалисти, които съберат най-вече гласове, ще продължат на идващия стадий от състезанието – среща с възрастното и детското жури на ПРОМЯНАТА, които ще дефинират кой ще е огромният победител в състезанието. Той ще получи финансиране от 30 000 лева, а останалите двама финалисти с най-вече гласове – ще получат по 15 000 лева Всеки от петимата финалисти ще може да разчита на спомагателни образования и съвещания, менторска поддръжка и медийно отразяване от страна на Нова Броудкастинг Груп и достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 13 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР