Славия 0 : 1 ЦСКА 81′ Мухар центрира в наказателното

...
Славия 0 : 1 ЦСКА 81′ Мухар центрира в наказателното
Коментари Харесай

Славия - ЦСКА, червените поискаха дузпа, ВАР ги отряза


Славия

0: 1

ЦСКА
 81′
Мухар центрира в наказателното поле, Кайседо се размина, а Гарсес на далечната греда не съумя да играе добре с топката и пропусна златен късмет.
78′
" Червените " желаеха дузпа откакто Мазику падна след прикосновение с Томбак. След намесата на ВАР, Никола Попов отсъди - 11-метров углавен удар няма да има!
75′
Гьоко Зайков смъкна една избита топка и опита с десния крайник да стреля, само че Евтимов нямаше никакви проблеми да улови.
73′
Йомов бе сменен от Баи .
70′
Евтимов! За следващ път вратарят на ЦСКА избави отбора си откакто мазета уверено рисков удар с десния крайник на влезлия доскоро Добрев .
69′
Пет минути по-късно играта е възобновена.
64′
Срещата е краткотрайно спряна поради хвърлени димки от страна на " алените " почитатели. Към терена политат и сериозен брой седалки.
 Снимка 570392
Източник:
63′
Вълчев бе сменен от Бакеро
63′
Тасев отстъпи мястото си на Добрев.
61′
Турицов също е глобен поради препирня със съдията.
60′
Соарес избута Турицов и получи жълт картон.
56′
Славия пробва напън. " Белите " акакуват все по-опасно. Ще има ли изравнително попадение?
 Снимка 570411
Източник:
55′
Боби Цонев напусна контузен, Кемело Нгуена влезе в игра.
51′
Тони Тасев напредна по фланга и центрира съвсем от аутлинията, само че никой от съотборниците му не съумя да засече и Евтимов мазета.
48′
Вълчев фаулира Юга при въздушен конфликт и получава жълт картон. Играчът на ЦСКА е с кръв на главата, само че и той е глобен с картон поради искания.
47′  Христо Крушарски гледа онлайн Славия - ЦСКА
Христо Крушарски гледа онлайн Славия - ЦСКА

Вижте детайлности
45′

45′
НАЧАЛО НА ВТОРАТА ЧАСТ!
45′
КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ!
44′
Гарсес получи рискова топка в наказателното поле, само че Томбак се намеси уверено и мазета от краката му.
41′
" Червените " желаеха жълт картон за Виячки, който удари в лицето Кайседо, само че Никола Попов подмина обстановката.
 Снимка 570402
Източник:
38′
Жълт картон за Томбак , който спря " армейска " офанзива.
36′
Жълт картон за Мазику.
32′
" Червените " не престават да са по-дейният тим на терена. Гостите пробват нови офанзиви, които да завършват с ново попадение.
23′
АВТОГОЛ НА СЛАВИЯ! " Червените " материализираха натиска си с попадение. След добра офанзива, Варела от границите на наказателното поле, пусна вляво към Маурисио Гарсес, който насочи ниско подаване към Кайседо, само че Гьоко Зайков в опита си да почисти, насочи в личната си врата.
17′
Възможност за гостите! Мазику прати топката в наказателното поле, където Кайседо отклони с глава към Йомов, а някогашният състезател на Славия стреля доста рисково, само че Вуцов се разтегна и мазета.
 Снимка 570396
Източник:
16′
Йомов нанери Мухар, който с отдалечен удар, отвън границите на наказателното поле, прати топката над вратата на Вуцов.
10′
Опасност! " Червените " позволиха неточност в отбрана, а Юга безусловно подари топката на Кирилов, който отигра добре, мина през Турицов и подаде на Мартин Петков, който стреля, само че Евтимов се намеси и не позволи гол в мрежата си.
 Снимка 570390
Източник:
9′
Мазику блокира опит на Тасев да центрира в наказателното поле.
5′
Йомов подхвана първата рискова офанзива в мача. Крилото проби отдясно и центрира, само че топката бе избита.
2′
Наказаният Стойчо Младенов гледа от трибуните мача в компанията на Алън Пардю и Филип Филипов. Специалистът през днешния ден има рожден ден. Ще съумеят ли " алените " да го зарадват с победа?
 Снимка 570387
Източник:
1′

1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 21 Светослав Вуцов 25 Димитър Евтимов 3 Ертан Томбак 19 Иван Турицов 29 Гьоко Зайков 4 Мено КохC 23 Емил Виячки 18 Брадли Мазику 4 Людовик Соарес 3 Жеферсон Телес 17 Ерол Дост 21 Амос Юга 77 Георги Вълчев 24 Карло Мухар 20 Борислав Цонев 10 Георги Йомов 10 Радослав Кирилов 27 Маурисио Гарсес 88 Тони Тасев 9 Жорди Кайседо 9 Мартин Петков 5 Федерико Варела Треньор Златомир Загорчич Анатоли Нанков Резерви 1 Георги Петков 1 Густаво Бусато 37 Венцислав Керчев 15 Тибо Вион 73 Иван Минчев 8 Греъм Кери 7 Йон Бакеро 7 Йоан Кристофър Баи 16 Кемело Нгуена 30 Яник Вилдсхут 11 Кристиан Добрев 14 Калоян Кръстев 83 Христо Попадийн 26 Росен Божинов
Славия приема ЦСКА през днешния ден от 19:00 часа в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България. В другия полуфинал на следващия ден по същото време ще играят Лудогорец и Левски.

ЦСКА е настоящ притежател на трофея, само че се намира в игрова рецесия. Воденият от Стойчо Младенов отбор е отбелязал единствено един гол в последните си пет мача, а в последните си две гостувания от шампионата записа загуби с по 0:2 от пловдивските Ботев и Локомотив.
 Стотици последователи на ЦСКА се включиха в шествието Обновена
Стотици последователи на ЦСКА се включиха в шествието

Вижте детайлности

В лагера на ЦСКА има напрежение и от Славия ще се опитат да се възползват, като вземат преднина преди реванша на 21 април.



Двубоят съответствува с 65-ия рожден ден на треньора Стойчо Младенов, който за трети път в кариерата си ще посрещне празника край тъчлинията. Младенов беше весел с добра вест преди дуела. Централният бранител Томас Лам е възобновен и към този момент тренира, като се чака да стартира от първата минута. Той ще си партнира в центъра на защитата с Мено Кох.

В титулярния състав ще се завърнат също Мухар и Жеферсон. Очаква се в трети следващ мач от първата минута да стартира и Федерико Варела. Отдясно ще нападна Георги Йомов, а отляво се чака появяването на Греъм Кери. Атаката ще води Жорди Кайседо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР