Слави Трифонов и сценаристите се издигнаха на наш гръб. Не

...
Слави Трифонов и сценаристите се издигнаха на наш гръб. Не
Коментари Харесай

Вера Иванова от Системата ни убива“ пред Lupa.bg: ИТН се издигна на наш гръб

Слави Трифонов и сценаристите се издигнаха на наш тил. Не съм вярвала, че те ще работят срещу нас. В предходния парламент Ива Митева не разпредели Закона за персоналната помощ за гласоподаване. Мая Манолова откри метод да го предложи в Комисия. В последния работен ден на 46-тото Народно събрание Тошко Йорданов излезе на трибуната и сподели: „ Предлагам да спрем до точка пета (Бел. ред. Закона за персоналната помощ), тъй като всичко нататък е популизъм “. Това съобщи пред Lupa.bg Вера Иванова от „ Системата ни убива “.



„ Ние се борим за това онкоболните, които са в финален етап да имат помощник, за хората с инсулт също. Политиците не вършат на нас услуга, а на хората “, акцентира протестиращата майка.

„ Всеки петък Слави Трифонов предизвикваше министрите и ги питаше какво става с този закон. Лидерът на Има Такъв Народ разобличаваше НПО-тата и разкриваше по какъв начин неправителствените организации харчат парите на хората в неравностойно състояние. След това предложения Гроздан Караджов за министър, а самият той имаше имаше такова Неправителствени организации. Собствената му майка протестираше дружно с нас, а той идваше при палатките да я гони “, разкри Вера Иванова.



„ Сега Станислав Балабанов упреква Политическа партия, че са препятствали напредването на Закона в комисиите. Питам ви за какво не разкрихте този бойкот против ЗЛП от парламентарната естрада, за какво не го защитихте? Та вие до през вчерашния ден бяхте съдружен сътрудник на Политическа партия, а и към момента се каните да преговаряте с тях за сформиране на ново държавно управление! Каним ви на площада на нашата протестна палатка в комфортно за нас и вас време, да отговорите на нашите въпроси, може и пред медии. След като се чувствате беззащитен да измененията обстановката във връзка с ЗЛП, каним ви са се присъедините към нас на площада. Относно обвиняванията, че се опитваме са прокарваме политически план, ви подсещам, че постоянно сме подкрепяли намерено единствено персони и организации, които са ни убедили, че се борят за нашата идея. Така подкрепихме и Има Такъв Народ, и Мая Манолова, и Антон Кутев от Българска социалистическа партия, както и Настимир Ананиев от Политическа партия. Намеците Ви, че участваме в политически интриги, са изцяло безпочвени “, безапелационна е протестиращата майка.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР