Слави Трифонов и Ку-ку бенд направиха грандиозен концерт в най-голямата

...
Слави Трифонов и Ку-ку бенд направиха грандиозен концерт в най-голямата
Коментари Харесай

След фурора в „О2 Арена Лондон” Слави сяда в инвалидна количка! Подробности за състоянието му

Слави Трифонов и „ Ку-ку бенд ” направиха величествен концерт в най-голямата зала в Европа – „ О2 Арена Лондон ” на 9 юни, научи HotArena.

Залата се оказа тясна да побере хилядите българи, пристигнали да поддържат благотворителния концерт. По неофициална информация, Трифонов и екипът му проработили към 3 милиона лв., които ще бъдат дарени на деца с увреждания в България. В идеята се включиха и „ Златните девойки ”, писа „ Уикенд “.

Според хора, участвали на зрелищното музикално събитие в най-голямата зала в Лондон, Дългия показал голям издръжливост, защото едвам се държал на краката си. 51-годишният шоумен с тъга издържал 2-часовия концерт поради непоносимите премеждия в левия си крак. 

Очевидци разкриха пред „ Уикенд ”, че Дългия кацнал на британското летище, придвижвайки се благодарение на патерица. Пътувал в бизнес класа на първия ред, а останалите хора от екипа му били настанени в икономична. Всички до един били облечени в черните тениски с надпис „ Системата ги убива ”, с които излезли и на сцената. Преди месец майките на деца с увреждания не бяха позволени в Народното събрание отсреща с депутати от Българска социалистическа партия, защото бяха облечени в същите черни тениски, само че с надпис „ Системата ни убива ”. Слави и екипа му били надълбоко възмутени от отношението към тях и решили да им оказват помощ освен морално, само че и финансово.

Концертът в зала „ О2 Арена Лондон ” бе в поддръжка на родителите на деца с увреждания. 20 000 души в залата пяха патриотични песни, а всеки участвал на концерта получил гратис новия диск на „ Ку-ку бенд ” – „ Песни за българи ”, който не се популяризира в комерсиалните мрежи. Стотици видеа в обществените мрежи демонстрираха фурора, който е провокирал Дългия. Слави и баскитаристът от „ Ку-ку бенд ” Георги Милчев-Годжи излязоха на сцената пред хилядите нашенци куцукайки.

Пред бенда най-отпред бяха сложени два стола – един за Трифонов и един за Годжи, който счупи крайник преди половин година, само че още не може да се възвърне. Слави води концерта си седнал, а Годжи също не бе деен по сцената. На сцената излязоха и дребните пианисти Хасан и Ибрахим, които смаяха всички с виртуозните си осъществявания на типичен творби. Появата на рапъра Криско накара цялата зала да избухне в овации, а на припева на дуетното му парче с Дългия „ Гле‘й по какъв начин се прай! ” хиляди нашенци затанцуваха дружно с него египетския танц с ръце.

Както е известно, тъкмо преди година Слави претърпя тежка интервенция по промяна на тазобедрената става, само че проблемите му с левия крак нямат край. Интервенцията бе осъществена по неотложност, защото трите титаниеви пирона в крайници му причиняваха нечовешка болежка. Година след промяната на ставата, вместо да се усъвършенства доста, положението му се влошило. Трифонов с тъга се придвижвал, а всяка крачка му причинявала голяма болежка. Преди промяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предходната пъргавина на крайници му и даже още веднъж ще може да върви на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да не помни за тичането, както и всевъзможни физически действия. Ако не се възвърне изцяло, ще прибегне още веднъж до инвалиден стол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР