Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново

...
Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново
Коментари Харесай

Юлиян Цолов рони сълзи без пари и жена: Славена Вътова го напусна окончателно

Славена Вътова очевидно претърпява много сложен интервал, откакто още веднъж се е изнесла от фамилното им жилище с Юлиян Цолов и в този момент е чартърен с двете им деца, научи извънредно HotArena.

За злощастие, това се случва за повторно в последните 18 месеца. Предишното изнасяне беше подбудено от вярата ѝ да заживее с тогавашния си ухажор -  политологът Слави Василев. 6 месеца по късно обаче Славена се върна в фамилното жилище с подвита опашка. Оказа се, че неотдавна тя е трансферирала нейния дял от жилището на Юлиян, който пък по всякакъв начин към този момент се пробва да го продаде.    Припомняме, че законната ѝ половинка Юлиян Цолов е с повдигнато обвиняване от прокуратурата за измами в изключително огромни размери. Предстои му гастрол в съда където ще се изяснява какви ги е правил.   Според близки до Славена при нея ситуацията е много сериозно. След като ѝ се наложило да заплаща сметките на цялото домакинство и дори и кафетата на Юлиян в продължение на година, миската решила че е време да зареже един път вечно псевдо предприемача. Явно тя в никакъв случай не си е представяла да живее с толкоз изпаднал  мъж, обществено упрекнат в обири.   Явно обаче Славена умее да гледа напред, тъй като много бързо се е ориентирала и все по-често е забелязвана в компанията на нов мъж.  За разлика от нея, Юлиян Цолов обезверено обикаля заведенията с негов непосредствен, който му заплаща салатата и кафето. Той се мята на разнообразни девойки с цел да избие комплекса си по Славена, представяйки се за състоятелен баровец. Често обаче ридае и се надява Славена да се върне още веднъж при него.

Ще има ли ново завръщане, занапред ул. " Оборище " чака да разбере. Все отново късмет, споделят, се дава до два пъти. Третият път си е чиста нелепост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР