Слънчев ден ни очаква и днес с повече облаци след

...
Слънчев ден ни очаква и днес с повече облаци след
Коментари Харесай

Новата седмица започва с 39°, следват валежи и гръмотевици

Слънчев ден ни чака и през днешния ден с повече облаци след обяд основно над планинските региони от западната половина от страната, където на обособени места е допустимо кратковременно да превали. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 33 и 38 градуса, в София към 33°.

В мощ е предизвестие от първа степен за рисково горещо време в по-голямата част от страната, като в 14 области кодът ще се задържи и през утрешния ден.

Утре денят тук-там в източните региони ще стартира с мъгла. Ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще бъдат сред 33 и 38 градуса, в София към 34°. В следобедните часове краткотрайни нараствания на облачността ще има над масивите от Западна България, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Дунавската низина и югоизточните региони - краткотрайно сдържан източен вятър.

Слънчево време и по Черноморието. Максималните температури там ще бъдат сред 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Чудесно време и в планините - ще е най-вече слънчево. След обяд краткотрайни нараствания на облачността ще има над масивите от Западна България, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток.

Новата седмица ще стартира със слънчево време, а температурите в понеделник ще се покачат още и оптималните ще бъдат сред 34 и 39 градуса. През нощта против сряда над Западна България ще се заоблачи и тук-там ще превали и прегърми.

В сряда валежи се чакат над западните и централните региони, в четвъртък и на изток, а температурите ще тръгнат надолу.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР