Сладкарят с големите мускули Станислав Иванов, който спечели Хелс Китчън

...
Сладкарят с големите мускули Станислав Иванов, който спечели Хелс Китчън
Коментари Харесай

Станислав от „Хелс китчън“ вдигна холивудска сватба на морето СНИМКИ

Сладкарят с огромните мускули Станислав Иванов, който завоюва „ Хелс Китчън ” предходната пролет, подвигна женитба на морето. Още в кулинарното риалити на Нова тв той заяви, че е благоприятен и с обичаната му Божидара възнамеряват да се оженят след края на летния туристически сезон. Те подписаха брак в Шкорпиловци предишния уикенд.

Купонът на Станислав и неговата годеница Божидара е бил доста гръмък и радостен, излиза наяве от клипове в обществените мрежи, които младото семейство е споделило в обществените мрежи. На празненството хора и ръченица са тропали много от звездите на „ Хелс Кътчън ”, в това число самият началник Виктор Ангелов. Младоженците са избрали бял ретро мерцедес за сватбата си , в която бялото е било главният цвят. Не е спазен обичаят да не го носи никой различен с изключение на булката, в противен случай – и младоженецът, и даже шаферките са били облечени в бяло. Разбира се, роклята на Божидара е била най-впечатляваща. Тя е очертавала всички извивки по тялото на младоженката, била е ушита от нежна дантела, като по-голямата й част е била изцяло транспарантна. Подплънки от по-плътна материя е имало само на гърдите, а дребна фуста е прикривала най-деликатните елементи от физиката на булката от кръста надолу.

Организацията на щастливото събитие е паднала главно върху плещите на Божидара. Тя е подготвила всичко, до момента в който младоженецът се е борил за огромната премия в „ Хелс Китчън ” – 100 хиляди лв.. Сред по-популярните посетители, с изключение на началник Ангелов, са били Иван Димитров, Емануел Июджи и Васил Кацаров от сезона на риалитито, в който участваше Станислав, както и Реджеп Бадев, който завоюва четвъртия сезон на шоуто.

Както „ Уикенд ” преди време писа, Станислав е предложил брак на Божидара, до момента в който са били на сантиментална отмора в италианския град Позитано. Той носел годежния пръстен непрестанно със себе си още преди пътуването, очаквайки подобаващ миг, в който да падне на коляно и да го сервира на обичаната си.

„ Едно голямо благополучие! Обичам ви! ”, написа Станислав в обществените мрежи незабавно след сватбата. Младото семейство е избрало за медения си месец гръцкия остров Корфу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР